Newsec vuokraamaan ja markkinoimaan Itiksen toimistoja

16.8.2021

Newsec Property Asset Management Finland ja CC Real ovat tehneet sopimuksen, jonka mukaisesti Itiksen yhteydessä olevien toimistotilojen vuokraus ja näiden tilojen markkinointi siirtyvät Newsecin vastuulle. Itiksessä on yhteensä noin 8000 neliömetriä eri puolille kauppakeskusta sijoittuvaa toimistoa. Tilat ovat hyvin muunneltavissa ja niitä voi muokata hyvin erikokoisten yritysten tarpeisiin.

Itis on vilkas joukkoliikenteen solmukohta ja lisäksi hyvin saavutettavissa myös omalla autolla tai polkupyörällä liikkuvalle. Toimistot niveltyvät osaksi Itiksen kaupallista tarjontaa, ja niistä pääsee nopeasti ja kuivin jaloin asioimaan kauppakeskukseen.

Itiksen myymälät ja monet muut yksityiset sekä julkiset palvelut muodostavat vahvan kaupunkikeskuksen. Kauppakeskuksen monipuolinen ravintolamaailma tarjoaa kymmeniä vaihtoehtoja lounasruokailuun ja muut palvelut ovat kätevästi saatavilla, ja niissä on helppo asioida työmatkan varrella.

”Itis on yksi Suomen tunnetuimmista ja suurimmista kauppakeskuksista ja ehkä vähemmän tunnettu toimistosijaintina, mutta kaupunkikeskuksen kokonaisuus palvelee erinomaisesti myös toimistotilan käyttäjien tarpeita. On hienoa päästä vuokraamaan ja markkinoimaan näitä tiloja ja tuomaan tiimimme osaaminen mukaan Itikseen”, sanoo Newsecin vuokraustiimin vetäjä Jussi Kivitie.

Newsec Property Asset Managementilla on Suomen suurin vuokraustiimi. Vuonna 2020 tiimi vuokrasi yli 250,000 neliömetriä toimitilaa ja teki lähes 500 vuokrasopimusta. Newsecin vuokraamat toimitilat löytyvät myös vastikään uudistetusta toimitilahaku.newsec.fi -portaalista. Toimitilahaku.newsec.fi tarjoaa yhdellä klikkauksella 1500 vaihtoehtoa toimistotiloista liiketiloihin sekä varastoista tuotantotiloihin ympäri Suomen. Jatkossa myös Itiksen toimistot löytyvät portaalista.

 

Lisätietoja:
Jussi Kivitie
Director, Team Lead, Commercial Leasing & Retail
Puhelin 050 420 1146
jussi.kivitie@newsec.fi