Newsecille Great Place to Work -sertifiointi

Newsecille Great Place to Work -sertifiointi

24.10.2019

Newsec on saanut Great Place to Work® -sertifioinnin. Sertifioinnin saa organisaatio, jonka tulos henkilöstölle tehtävässä Trust Index® -kyselyssä on vähintään 70 prosenttia. Great Place to Work® Finlandin mukaan suomalaisessa työelämässä Trust Index® -kyselyn tulos on keskimäärin 56 prosenttia, kun Suomen Newsecillä se on 89 prosenttia. Sertifiointi viestii siis luottamuksellisesta ilmapiiristä ja sitoutumisesta hyvän työpaikan rakentamiseen.

Great Place to Work -sertifiointi

– Newsecissä olemme tehneet pitkäjänteistä työtä hyvän työilmapiirin ja työntekijöiden hyvinvoinnin kehittämiseksi. Kiitos kuuluu kuitenkin koko henkilöstöllemme, joka on antanut tästä työstä luottamuslauseen Trust Index® -kyselyssä. Sertifiointi viestii vahvasti hyvää yrityskulttuuriamme myös ulospäin, kuvailee Eeva Paavilainen, Head of Human Resources, Newsecistä.

Great Place to Work® -sertifiointi toimii myös työkaluna työilmapiirin ja työhyvinvoinnin kehittämisessä. Kehitystyö yhdessä Newsecin arvoihin pohjautuvan yrityskulttuurin kanssa on luonut hyvän lähtökohdan sertifioinnin saavuttamiselle.

– Keskeisin arvomme Passion for Colleagues and Clients heijastelee tapaa, jolla kohtaamme niin toisemme kuin asiakkaammekin. Positiivinen ja arvostava yrityskulttuuri auttaa henkilöstöämme viihtymään ja luo samalla menestymisen edellytyksiä koko organisaatiolle, Eeva Paavilainen sanoo.

Lisätietoja:

Eeva Paavilainen
Head of Human Resources
Newsec
Puh. 040 651 6372
eeva.paavilainen@newsec.fi