Newsecille jälleen Great Place to Work –sertifiointi

5.11.2020

Newsecille on myönnetty Great Place to Work –sertifikaatti. GPTW-mittaus toteutettiin lokakuun alussa ja sen vastausprosentti oli 87 %, joten se mittaa luotettavasti Newsecin työntekijöiden mielikuvaa työnantajasta.

Tutkimuksen eri osa-alueista koostettu Trust Index koko Newsecin tasolla 90 %. Viime vuoden mittauksessa se oli 89 % eli pientä nousua on tapahtunut edelleen jo aiemmin korkealta tasolta. Vastausten perusteella työntekijät ovat ylpeitä voidessaan työskennellä Newsecillä – 96% vastaajista oli ylpeä työnantajastaan. Tämä luku nousi edellisestä mittauksesta. Ihmiset kokevat työpaikansa vielä aiempaakin tasa-arvioisempana ja yhdenvertaisempana, ja lisäksi työsuhteeseen kuuluviin etuihin liittyvä tyytyväisyys kasvoi. Vastaajat olivat myös erittäin tyytyväisiä Covid 19 –epidemian poikkeusajan johtamiseen.

Newsec Great Place to Work
"Erityisen hienoa on, että ihmiset vastasivat tuntevansa olonsa tervetulleeksi aloittaessaan uutena henkilönä työt Newsecillä. Olemme rekrytoineet varsinkin Newsec Property Asset Managementin puolella kymmeniä uusia ihmisiä myös koronaepidemian aikana. Vastaukset osoittavat, että olemme onnistuneet perehdyttämään uudet työntekijät ja vetämään heidät osaksi organisaatiotamme ja yrityskultturiamme", Newsec Property Asset Management in Finlandin toimitusjohtaja Miro Karttunen sanoo.

Avoimissa kommenteissa kiitettiin muun muassa poikkeusajan viestintää, laajaa vakuutusturvaa, toimistojen keskeisiä sijainteja, hyvää ilmapiiriä ja yrityskulttuuria.

"Minua ilahduttaa erityisesti se, että kyselyn hyvät tulokset heijastavat meidän onnistuneen juuri niissä asioissa, jotka ovat Newsecin arvojen ytimessä", toteaa Newsec Advisory in Finlandin toimitusjohtaja Mikko Tenhola.

Tänä vuonna Newsec siirtyy tutkimuksessa isojen (+ 500 henkilöä) yritysten sarjaan Suomessa. Newsecin sijoitus muihin yrityksiin verrattuna julkaistaan sitten, kun koko Great Place to Work –tutkimus on valmistunut. Nämä tulokset julkaistaan keväällä 2021.

Lisätietoja:
Miro Karttunen
toimitusjohtaja, Newsec Property Asset Management, Newsec in Finland
Puhelin 040 193 1042
miro.karttunen@newsec.fi

Mikko Tenhola
toimitusjohtaja, Newsec Advisory in Finland
Puhelin 040 500 1310
mikko.tenhola@newsec.fi