Newsecille logistiikka- ja teollisuuskiinteistöistä vastaava johtaja Pohjoismaihin

23.4.2021

Newsec vahvistaa asemaansa kiinteistöalan johtavana neuvonantajana Pohjoismaissa ja Baltissa nimittämällä Anita Simazan logistiikka- ja teollisuuskiinteistöihin liittyvistä neuvonannoista vastaavaksi johtajaksi Pohjoismaiden tasolla.

Anita Simaza on työskennellyt Euroopan logistiikkasektorin parissa jo vuodesta 2011. Newsec käynnistää yhteistyön Anitan kanssa, joka työskentelee konsulttina Amsterdamista käsin.

”Anita Simaza on erittäin ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilö, jolla on logistiikka- ja teollisuuskiinteistöluokan syvällistä osaamista. Hän on erinomainen lisä Newsecin neuvonannon tiimiin palvellessamme kansainvälisiä sijoittajia ja vuokralaisia”, toteaa Max Barclay, Head of Newsec Advisory.   

Anita on työskennellyt aiemmin BNP Paribas Real Estaten Euroopan tason logistiikasta ja teollisuusliiketoiminnasta vastaavana johtajana ja sitä ennen Euroopan arviointiliiketoiminnasta vastaavana johtajana Prologisilla. Anita on auktorisoitu kiinteistöarvioitsija (MRICS) ja hänellä on tutkinto (BA in Real Estate) Oxford Brookes yliopistosta.  

“Minulla on ollut ilo rakentaa vuosien ajan suhdetta Newsecin organisaatioon ja tehdä töitä Newsecin ammattilaisten kanssa.  Olen innoissani voidessamme jatkaa yhteistyötä vahvistaaksemme Newsecin markkina-asemaa tässä kiinteistöluokassa”, Anita Simaza, Head of Logistics and Industrial, Newsec Advisory toteaa ja jatkaa:

”Logistiikka ei tunne maantieteellisiä rajoja. Pohjoismaiden logistiikkakiinteistömarkkinat ovat Ison-Britannian ja Saksan jälkeen Euroopan kolmanneksi suurimmat. Odotankin innolla mahdollisuutta yhdistää oma kansainvälinen kokemukseni Newsecin huippuammattilaisten kanssa ja aloittaa työt Newsecin tiimien kanssa eri markkinoilla ja liiketoiminta-alueilla ”

 

Lisätietoja:  
Max Barclay
Head of Newsec Advisory
+46(0)70-844 30 65
max.barclay@newsec.com

Mikko Tenhola
toimitusjohtaja, Newsec Advisory Finland
Puhelin 040 500 1310
mikko.tenhola@newsec.fi