Newsecille vuoden 2019 Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

Newsecille vuoden 2019 Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

18.9.2019

Newsec sai tunnustuksen monipuolisesta työstään kestävän liikkumisen edistämiseksi. HSL jakaa vuosittain Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustuksen työnantajalle, joka on esimerkillisellä tavalla ottanut kestävän ja hyvinvointia lisäävän työmatka- ja työasiamatkaliikkumisen omakseen.

Newsec sai vuonna 2016 HSL:ltä Työpaikka joka liikuttaa -sertifikaatin. Tunnustus jaetaan vain sertifikaatin saaneille ja sopii erinomaisesti sen jatkoksi, sillä Newsecissä on todella panostettu työmatkaliikkumisen edistämiseen.

– Olemme muun muassa osallistuneet työpaikkojen väliseen pyöräilyn kilometrikisaan sekä pitäneet porraspäivät. Työntekijöillä on mahdollisuus käyttää kaupunkipyöriä yhtiön kustantamalla HSL-kortilla työmatka-asiointiin ja tarjolla on myös lainajopo, Newsecin Workplace and Wellbeing Manager Heidi Lehtinen kertoo.

– Kannustamme henkilöstöämme joukkoliikenteen käyttöön muun muassa yhteiskäyttöisillä matkalipuilla. Muistutamme myös kimppa-autoilun hyödyistä ja pääkonttorin väellä on käytössään yhteisauto, Heidi Lehtinen jatkaa.

HSL:n palkinnon vastaanottajat

Kuvassa Laura Saari (vas.), Heidi Lehtinen ja Eeva Paavilainen.
Kuva: Tapio Tolmunen / HSL.

Newsecin henkilöstö on ollut innolla ja kokeilunhaluisena mukana kestävän liikkumisen kehittämisessä. Keskeisellä paikalla Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin väki pääsee töihin helposti joukkoliikenteellä joka puolelta ja sama ajatus on ollut myös Newsecin muiden toimipisteiden sijoittelussa.

– Yhtiö on viime vuosina laajentunut monille paikkakunnille Suomeen ja myös aluetoimistojen sijoittelussa  on otettu huomioon mahdollisuus käyttää julkista liikennettä. Eräs tulevaisuuden tavoitteemme on se, että pääkonttori ja aluetoimistomme tekisivät tiivistä yhteistyötä kestävän liikkumisen edistämiseksi, Heidi Lehtinen kertoo.

Lue uutinen HSL:n sivuilla