Newsecin Turun toimipiste jatkaa voimakasta kasvua

– muutti uusiin tiloihin samassa talossa

Newsecin Turun toimipiste jatkaa voimakasta kasvua

17.6.2019

Newsecin Turun toimipisteen henkilöstömäärä on kasvanut vain neljässä vuodessa yhden henkilön toimistosta noin 25 asiantuntijan organisaatioksi. Toukokuussa uudet toimitilat löytyivät tutusta talosta, paria kerrosta alempaa. Osoitteena säilyy Yliopistonkatu 16 C.

Newsec haluaa laajentaa toimintojaan muuallekin kuin pääkaupunkiseudulle, ja uudet tilat Turussa mahdollistavat kasvun myös tulevina vuosina. Turussa työskentelee niin taloushallinnon, teknisen manageerauksen, vuokrauksen, yhtiöhallinnon kuin osto- ja myyntineuvonannonkin ammattilaisia. Erityisesti taloushallinnon osaamista on keskitetty Turun toimipisteeseen.

Turun seudun reipas taloudellinen kasvu näkyy myös kiinteistömarkkinoilla.
– Kaupankäynti on ollut vilkasta, ja ulkomaisetkin ostajat ovat kiinnostuneista Turun kohteista. Myös vapaiden vuokrattavien tilojen kysyntää riittää, ja erityisesti tuotantotilojen osalta on jouduttu tarjoamaan ei-oota, toteaa Newsecin Vesa Eronen, Regional Director, Commercial Brokerage. 

– Lähitulevaisuus näyttää Turun alueella vireältä. Newsec tukevoittaa varmasti omaa asemaansa paikallisessa kiinteistömarkkinassa edelleen, Eronen jatkaa.

Lisätietoja:

Vesa Eronen
Regional Director, Commercial Brokerage
Puh. 040 552 9054
vesa.eronen@newsec.fi

Jari Urpo
Property Manager
Puh. 0400 820 584
jari.urpo@newsec.fi