Nimityksiä Newsec Property Asset Management Suomen johtoryhmässä

Immo Suutarinen on nimitetty Newsec Property Asset Management Suomen Head of Operations –tehtävään. Tässä roolissa hän vastaa liiketoiminnan eri prosessien kehitystyöstä, minkä avulla pyritään tuottamaan entistäkin laadukkaampia palveluita ja parempaa asiakastyytyväisyyttä. Immo on aiemmin vastannut Newsecissä toimitilaliiketoiminta-alueen johtajan tehtävistä. Immo jatkaa yhtiön johtoryhmän jäsenenä ja raportoi uudessa tehtävässään toimitusjohtaja Miro Karttuselle.

"Olemme viime vuosina kasvaneet merkittävästi niin liikevaihdon kuin henkilöstömääränkin osalta. Tarvitsemme lisää resursseja tukemaan nykyisen kokoisen yrityksemme toimintoja ja kasvua. Työtä riittää, koska kasvun keskellä toiminnan ja prosessien systemaattinen kehittäminen on entistäkin tärkeämpää. Uuden tehtävän ja Immon pitkän kokemuksen avulla haluamme varmistaa, että liiketoimintamme ja prosessimme kehittyvät kasvun mukana", sanoo Miro Karttunen.

Immo Suutarinen ja Tuomo Koikkalainen

Tekniset kiinteistöpalvelut (Technical Management Services) –palvelualueen johtajaksi on nimetty Tuomo Koikkalainen. Hän siirtyy tehtävään Projektinjohto–palveluyksikön vetäjän tehtävistä. Myös Tuomo on nimitetty johtoryhmään, ja hän raportoi toimitusjohtaja Miro Karttuselle:

"Olen erittäin iloinen, että Tuomo ottaa tämän vastuullisen tehtävän vastaan ja jatkaa sen voimakasta kehittämistä. Tuomo on viimeisen vuoden aikana tehnyt yhdessä projektinjohto–tiiminsä kanssa erinomaista kehitystyötä, ja nyt oli hyvä hetki tarjota Tuomolle seuraava askel eteenpäin työuralla."

Lisätietoja:
Miro Karttunen
Toimitusjohtaja, Newsec Property Asset Management in Finland
miro.karttunen@newsec.fi
Puhelin: 040 193 1042