Nimityksiä Newsecissä

3.4.2019

Simo Vilhusesta uusi johtaja Capital Markets -tiimiin

Mikko Tenholan siirtyessä Newsecin Suomen Advisory-palveluiden johtajaksi on hänen tilalleen Newsecin Capital Markets -tiimistä vastaavaksi johtajaksi nimitetty 1.8.2019 alkaen Newsec Advisoryn osakas, DI Simo Vilhunen.

– Simo on ollut Newsecissä lähes yhdeksän vuotta, ja hänellä on vahva osaaminen kiinteistökaupoista. Lisäksi hänet tunnetaan erittäin hyvin sekä ulkomaisten että kotimaisten kiinteistösijoittajien keskuudessa. On hienoa, että erinomainen uusi vetäjä löytyi Capital Markets -tiimin sisältä. Olen varma, että Capital Markets -tiimi vahvistuu entisestään Simon johdolla, toteaa Mikko Tenhola.

– On suuri kunnia tulla valituksi Capital Markets -tiimin johtoon ja jatkaa työskentelyä huipputiimimme kanssa uudessa roolissa. Newsecin asiakas- ja henkilöstölähtöinen ja samanaikaisesti hyvin yrittäjähenkinen kulttuuri on loistava pohja tehdä pitkäjänteistä liiketoimintaa. Odotan innolla, että pääsen viemään eteenpäin koko Advisory-liiketoimintaamme yhdessä muiden tiimien kanssa myös pohjoiseurooppalaisella tasolla, täydentää Simo Vilhunen.

Simo Vilhunen ja Esa Pentikäinen
Simo Vilhunen ja Esa Pentikäinen

Esa Pentikäinen Commercial Brokerage -tiimin varajohtajaksi

Osakas, DI Esa Pentikäinen, on nimitetty Newsecin Commercial Brokerage -tiimin varajohtajaksi 1.4.2019.

– Esa on ollut kiinteistökauppojen kanssa tekemisissä menestyksellisesti kymmenen vuotta, ja hän ottaa nimityksen myötä myös Helsingin Commercial Brokerage -tiimin kiinteistökaupan välittäjien esimiesroolin, kertoo tiimistä vastaava johtaja Matti Ahrelma.

– Tiimin kasvaessa on entistä tärkeämpää vahvistaa myös johtamisresursseja ja Esan osaaminen on tässä merkittävää. Olen hyvin tyytyväinen, että voimme antaa omalle henkilöstöllemme etenemismahdollisuuksia, jatkaa Matti Ahrelma.

– Olen otettu tarjotusta tehtävästä ja otan sen ilomielin vastaan. Liityin CB-tiimiin noin kolme vuotta sitten, ja olemme tunteneet toisemme jo pitkään ennen Newseciin tuloani. Raudanluja osaaminen ja yhteishenki takaavat niin asiakkaidemme kuin tiimimmekin menestyksen myös tulevaisuudessa, kommentoi Esa Pentikäinen.

Lisätietoja:
Juhani Reen
Head of Newsec Advisory in Finland
Puh. 050 16 96
juhani.reen@newsec.fi

Mikko Tenhola
Head of Capital Markets, Newsec Advisory in Finland
Puh. 040 500 1310
mikko.tenhola@newsec.fi

Matti Ahrelma
Head of Commercial Brokerage and Leasing, Newsec Advisory in Finland
Puh. 0400 320 999
matti.ahrelma@newsec.fi