Nimitys Commercial Brokerage -tiimissä ja uusi osakas Newsec Advisoryyn

10.1.2022

Newsec Advisoryn Commercial Brokerage -tiimi tuottaa kiinteistökaupan ja -vuokrauksen neuvonantopalveluita 18 kiinteistöalan asiantuntijan voimin kolmelta eri paikkakunnalta käsin: Helsingistä, Tampereelta ja Turusta.

Tiimi vahvistaa johtoaan nimittämällä Tutta Mäkisen uuteen Team Lead Officer -tehtävään. Tehtävässä Tutta osallistuu Head of Commercial Brokerage Esa Pentikäisen johtaman tiimin strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen sekä kehittämiseen. Hän jatkaa työtään myös kiinteistökaupan neuvonantoprojekteissa. Samassa yhteydessä Tutta Mäkinen on kutsuttu Newsec Advisoryn osakkaaksi.

Tutta on aloittanut työskentelyn kiinteistöalalla vuonna 2013 useamman vuoden taloushallintouran ja yrittäjyyden jälkeen. Newsec Advisoryyn hän siirtyi vuoden 2016 alussa Brokerage Assistant tehtävään. Neuvonantoprojektien avustavista tehtävistä hänen työnkuvansa kehittyi sisältämään entistä enemmän Commercial Brokerage -tiimin hallinnon koordinointitehtäviä ja vuoden 2019 alusta hän on toiminut Team Coordinator -tehtävässä. Lähivuosina hänen roolinsa osana tiimin johtoa, sen strategista johtamista sekä asiakkuustyöskentelyä on edelleen vahvistunut ja vastuu lisääntynyt. Hän on myös osallistunut useisiin kehitysprojekteihin, mm. tiimin vastuullisuusohjelman laatimiseen.

”Joukkuepelaajana koen, että menestyvä tiimi tarvitsee onnistuakseen erinomaista tiimityötä – myös johtamisessa. Tämä nimitys korostaa Tutan merkitystä tiimin kasvussa ja menestyksessä. Olen myös iloinen urapolusta, jota pitkin Tutta on kulkenut kiinteistöalan asiantuntijaksi”, sanoo Esa Pentikäinen, Head of Commercial Brokerage.

”Advisoryn osakkuuden kriteereinä ovat mm. Newsecin arvojen mukainen toiminta, Advisoryn kehittäminen yli tiimirajojen ja tiimien yhteistyön kehittäminen pitkäjänteisesti, ja Tutta Mäkinen omalla esimerkillään näyttää mallia meille Advisoryssa kuinka tämä kaikki tehdään.  Lisäksi Tutta on hoitanut asiakasprojekteja erinomaisen hyvin ja hän on kehittynyt rautaiseksi kiinteistöalan ammattilaiseksi.  Onnittelut Tutalle osakkuudesta!” kehuu Newsec Advisory Finlandin toimitusjohtaja Mikko Tenhola.

”Nimitys kirkastaa sen mihin työnkuvani on lähivuosina muovautunut. Tehtävään liittyvä tiimin ja Advisoryn toiminnan kehittäminen asiakkaidemme hyödyksi vie käytäntöön minulle sydäntä lähellä olevan arvomme ”Passion for Colleagues and Clients”. Osakkuus on minulle suuri kunnia, merkittävä luottamuksen osoitus yhtiön johdolta ja omistajilta”, kertoo Tutta Mäkinen.

Lisätietoja:

Esa Pentikäinen
Head of Commercial Brokerage, Newsec Advisory in Finland, MRICS, Partner esa.pentikainen@newsec.fi
050 300 6567
 
Tutta Mäkinen
Team Lead Officer, Newsec Advisory, Partner
tutta.makinen@newsec.fi
050 516 0838