Nimitys Suomen Capital Markets –tiimissä

Nimitys Suomen Capital Markets –tiimissä

11.5.2020

Toni Perätalo on nimitetty Suomen Capital Markets –tiimissä Head of Client Relations and Sales –tehtävään 1. toukokuuta alkaen. Hän siirtyy uuteen rooliin palatessaan vanhempainvapaalta. Tehtävässä hän vastaa Suomen Capital Markets –tiimin myynnin ja asiakassuhteiden kehittämisestä yhteistyössä Newsecin muiden tiimien kanssa.

Toni Perätalo

Toni aloitti Newsecillä vuonna 2013 ja hän on ollut osakkaana vuodesta 2016 lähtien. Hänellä on laaja kotimainen ja ulkomainen kontaktiverkosto sekä vahva kokemus monimutkaisten kiinteistökauppojen neuvonannosta sekä ostajan että myyjän puolella. Lisäksi hän on osallistunut useisiin muihin projekteihin Newsecillä.

"Haluamme keskittyä entistä paremmin tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme ja olen iloinen, että Toni on nyt mukana kehittämässä tätä liiketoimintaa tästä näkökulmasta", Head of Capital Markerts Simo Vilhunen sanoo.

"Hienoa saada Toni takaisin töihin. Tämä nimitys korostaa asiakaslähtöistä toimintatapaamme – on ensiarvoisen tärkeää syventää ymmärrystä asiakkaiden tarpeista, jotta voimme tarjota palvelua, joka ylittää asiakkaan odotukset", Head of Newsec Advisory in Finland Mikko Tenhola toteaa.