Patrik Etelävuori siirtyy Newsecille kehittämään digitaalisia työympäristöpalveluita

3.11.2020

Newsec vahvistaa osaamistaan digitaalisten palveluiden, innovaatio-osaamisen ja muutosjohtamisen alueella. Patrik Etelävuori on nimitetty Transformation and Innovation Lead –tehtävään osaksi Newsecin Corporate Real Estate Advisory -tiimiä. Patrik Etelävuori siirtyy Newsecin palvelukseen Finnairilta ja hän aloittaa uudessa tehtävässään marraskuun alussa.

Patrik Etelävuori

Newsecin Corporate Real Estate Advisoryn noin 20 hengen tiimi tuottaa monipuolisia toimitiloihin liittyviä asiantuntijapalveluita. Se toimii organisaatioiden strategisena kumppanina toimitila- ja kiinteistöasioissa niin pitkäkestoisissa asiakassuhteissa kuin yksittäisissä projekteissa. Projekteissa Newsec palvelee toimitilojen muutosprojekteissa tilanhakijoita vuokralaisedustajana ja tarjoaa lisäksi erilaisia työympäristöjen kehittämiseen, suunnitteluun sekä muutosjohtamiseen liittyviä palveluita.

"Olemme tunnistaneet, että digitaalisten työympäristöjen kehittäminen osana toimitilajohtamista ja toimitiloihin liittyviä muutosprojekteja on entistäkin tärkeämpää. Uskomme, että näiden asioiden merkitys kasvaa tulevaisuudessa, joten haluamme vahvistaa osaamistamme tällä osa-alueella", Ville Inkeri, Head of Corporate Real Estate Advisory toteaa.

Uudessa tehtävässään Patrik auttaa Newsecin yritysasiakkaita työn monipaikkaistumisen luomien mahdollisuuksien hyödyntämisessä tuomalla digitaalisen työympäristön osaksi yrityskulttuuria ja tukemaan organisaatioiden muutosprosesseja.

"On todella hienoa saada Patrik osaksi meidän vahvaa asiantuntijatiimiämme. Patrikin palo kehittää organisaatioiden toimintaa työntekijälähtöisesti ja työntekijäkokemusta vahvistaen vastaa täydellisesti Newsecin tavoitteita ja arvoja. Lisäksi Patrikin vahva start-up -kentän tuntemus luo lisäarvoa niin Newsecille kuin meidän asiakkaillemme", Ville Inkeri sanoo.

"Muutostahti ja transformaation tarve työympäristöissä sekä työn tekemisen suhteen on vuoden 2020 tapahtuneen yhteiskunnallisen digiloikan myötä kiihtynyt entisestään. Työympäristöt ovat koronan aiheuttamien rajoitusten ja suositusten myötä siirtyneet toimistoista koteihin ja tämä muutos on ollut työntekijälle melko lailla totaalinen. Osa muutoksista jäänee pysyviksi edellyttäen työtapojen sekä työympäristökäyttäytymisen uudelleen arviointia. Fyysisen käyttäjäkeskeisen työympäristön merkitys on kuitenkin yhtä lailla olennainen, koska se tuo mukanaan etuja, joita ei pysty etätyöskentelyssä saavuttamaan, kuten esim. organisaation laajuisen kollaboraation.
On aivan mahtavaa liittyä Newsecin upeaan organisaatioon, joka ennakkoluulottomasti haluaa olla yhdessä asiakkaidensa kanssa suunnannäyttäjä matkalla kohti hybridityöympäristöjen "tulevia normaaleja"."

Lisätietoja:

Ville Inkeri
Head of Corporate Real Estate Advisory
Puhelin 040 749 5021
ville.inkeri@newsec.fi

Patrik Etelävuori
Digital Transformation & Innovation Lead
Puhelin 050 3411 933
patrik.etelavuori@newsec.fi