Samhällsbyggnadsbolaget ja Newsec laajentavat strategista kumppanuuttaan

30.8.2021

Samhällsbyggnadsbolaget i Norden (SBB) on kasvanut voimakkaasti Pohjoismaissa ja tällä hetkellä yhtiön kiinteistösalkun arvo on jo 116,8 miljardia Ruotsin kruunua. Salkku koostuu eri Pohjoismaissa sijaitsevista yhteiskuntakiinteistöistä ja Ruotsissa sijaitsevista asunnoista. SBB ja Newsec laajentavat nyt yhteistyötään uudella sopimuksella.

SBB ja Newsec aloittivat strategisen yhteistyönsä vuonna 2018, jolloin SBB:n kiinteistöomaisuus oli noin 25 miljardin kruunun arvoinen. Newsec on ollut viime vuosien aikana tärkeä kumppani SBB:n upealla kasvumatkalla. Nyt SBB on päättänyt laajentaa yhteistyötä.

”Olemme iloisia voidessamme jatkaa yhteistyötämme SBB:n kanssa. Viime vuosien aikana toimeksianto on kasvanut varsin nopeasti. Nykyään tarjoamme SBB:lle Suomessa talous-, vuokra- ja yhtiöhallinnon sekä teknisen ylläpidon ja vuokrauksen palvelut. Meistä on mahtavaa olla osa SBB:n menestystarinaa ja odotamme innolla yhteistyön jatkumista”, Newsec Property Asset Management Finlandin toimitusjohtaja Miro Karttunen sanoo.  

Newsec Property Asset Management on hallinnassa olevilla neliömetreillä mitattuna Euroopan toiseksi suurin kiinteistöjohtamisen palveluita tarjoava yritys. Newsec keskittyy vahvistamaan yhteisiä pohjoismaisia rakenteita ja panostaa erityisesti innovaatioihin. Tulevaisuuden kiinteistöjohtamisen painopistealueita ovat yhä vahvemmin teknologiat ja vastuullisuus.

"Pohjoismaiden suurimpana yhteiskuntakiinteistöjen omistajana meille on tärkeää toimia luotettavan kumppanin kanssa, jolla on paljon kokemusta edustamastamme kiinteistöluokasta ja joka pystyy tukemaan meitä kiinteistöjohtamisen kehittämisessä. Olemme vakuuttuneita Newsecin laadukkaasta ja aktiivisesta työstä ja olemme iloisia saadessamme jatkaa yhteistyötä heidän ammattitaitoisen tiiminsä kanssa", sanoo Samhällsbyggnadsbolaget i Nordenin Suomen maajohtaja Arto Nummela.

 

Lisätietoja
Miro Karttunen, toimitusjohtaja, Newsec Property Asset Management in Finland 
miro.karttunen@newsec.fi
Puhelin 040 1931042