Tampereen toimisto on muuttanut – osoite pysyy samana

Newsecin henkilöstömäärä Tampereella lähes tuplaantunut vuodessa

26.4.2019

Newsecin Tampereen toimipisteen henkilöstömäärä on reilussa vuodessa lähes tuplaantunut, joten lisätilaa tarvittiin. Kauas ei muuttokuormaa kuitenkaan tarvinnut kuljettaa, sillä uudet toimitilat löytyivät samasta talosta. Osoitteena säilyy siis tuttu Aleksanterinkatu 32 B.

Newsec Tampere

Newsec haluaa laajentaa toimintojaan muuallekin kuin pääkaupunkiseudulle. Tampereen toimiston kasvun myötä siellä työskentelee nyt niin osto- ja myyntineuvonannon, teknisen manageerauksen, vuokrauksen, vuokrahallinnon kuin projektinjohdonkin ammattilaisia. Yhteensä henkilöstömäärä lähenee jo pariakymmentä.

– Tampereen kasvussa näkyvät niin uudet asiakkuudet kuin Tampereen talousalueen vahva rakentaminen. Tälläkin hetkellä meillä on useita uudiskohteita valmistumassa, lisäksi toimitilapuolen muutosprojektit työllistävät toimiston väkeä. Mutta Tampereen toimiston salaisuus on tietenkin se kuuluisa henki, Passion for Colleagues and Clients. Meillä tehdään töitä intohimolla, ja toimisto muodostaakin supertiimin toteuttamaan asiakkaidemme projekteja, kehuu Tuomas Suutari, Regional Manager, Team Leader Property Managers.

– Vahvat viime vuodet sekä yhä jatkuva positiivinen markkinatilanne luo mahdollisuuksia kasvulle. Yhteistyö organisaation sisällä on mutkatonta, jatkaa Regional Director Markku Turunen.

Lisätietoja:

Markku Turunen
Regional Director
markku.turunen@newsec.fi
Puh. 040 845 34 82

Tuomas Suutari
Regional Manager, Team Leader Property Managers
tuomas.suutari@newsec.fi
Puh. 040 651 63 82