CASE AMADEUS

Varma on Suomen suurin työeläkevakuutusyhtiö ja myös yksi Suomen suurimmista kiinteistösijoittajista. Varman omistamien kiinteistöjen arvo vuoden 2018 lopussa oli noin 3,6 miljardia euroa, ja sillä on omistuksessaan noin 4 000 vuokra-asuntoa.

Haaste
Erään toisen myyntitoimeksiannon vahvasta alusta johtuen saimme Newsecillä mahdollisuuden esitellä näkemyksemme myös Varman asuntosalkun myynnistä. Newsecin aikaisemmat asuntosalkkureferenssit, ammattiosaaminen ja laaja kokemus Pohjoismaissa toimivista sijoittajista olivat avaintekijät toimeksisaajan valinnassa. Varma tarvitsi neuvonantoa parhaimman lopputuloksen saavuttamisessa myyntiprosessissa niin hinnan, kauppaehtojen kuin käytännön sujuvuudenkin kannalta.

Yhden suurimmista haasteista muodosti aikataulu, sillä prosessissa oli mukana monta tahoa niin Newsecin kuin Varmankin osalta. Projektissa Newsec hyödynsi laaja-alaisesti organisaatiotaan Pohjoismaissa ja muualla Euroopassa. Toki haasteena oli myös parhaimman hinnan saaminen markkinoilta alussa yhteisesti asetetun hintatavoitteen mukaisesti.

Ratkaisu
Projektin alkuun sisältyi paljon materiaalin keräämistä ja selvittämistä yhdessä asiakkaan kanssa, joten päätimme olla asettamatta liian tiukkaa aikataulua markkinointimateriaalin toimittamiselle.

Odotuksemme mukaisesti voittavan tarjouksen teki uusi kansainvälinen asuntosijoittaja. Kaupan maaliin saattaminen pitkittyi hieman, koska uusi sijoittaja tarvitsi aikaa järjestellä kohteiden vastaanottoa ja tutustua Suomen markkinakäytäntöihin.

Hyvä ja sujuva yhteistyö asiakkaan kanssa takasi erinomaisen lopputuloksen projektille.

Lopputulos
301 asunnon salkku myytiin Varman kiinteistöstrategian mukaisesti. Lisäarvoa asiakkaalle saatiin ylittämällä yhteisesti sovittu myyntihintatavoite.

Quick facts / Lyhyesti

Yhteenveto: Asuntosalkun myyntineuvonanto
Sijainti: Etelä-Suomi
Asiakas: Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma
Status: Päättynyt heinäkuu 2017
Palvelut: Myyntineuvonanto

Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Toni Perätalo

+358 451 111 011 toni.peratalo@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Vastaavat referenssitapaukset