CASE GATE8

Gate8 on kahdeksan toimistotalon muodostama huikea Business Park -kokonaisuus Vantaan Aviapoliksessa lentokentän kainalossa. Gate8:n omistaa seitsemän eri kiinteistösijoittajaa, ja Business Parkissa toimii yli 150 vuokralaisyritystä.

Haaste
Monen käyttäjän ja usean omistajan laaja toimistokokonaisuus tarvitsee toimiakseen yhden tahon, joka huolehtii sekä omistajien että vuokralaisten tarpeista. Näihin vastaa erinomaisesti Newsecin Business Park -konsepti. Olemme hoitaneet kohteen ylläpitoa ja vuokrausta sekä johtaneet palvelujen kehittämistä menestyksekkäästi jo vuodesta 2008.

Ratkaisu
Newsec toimii omistajien edustajana laajalla palvelutarjonnalla. Päävastuu on Business Park Managerilla, joka vastaa korkeasta vuokralaistyytyväisyydestä, palvelujen johtamisesta, vapaina olevien tilojen vuokrauksesta sekä huolehtii myös kohteen turvallisuudesta. Kohdetta johdetaan kuitenkin vahvalla tiimillä, jonka vastuulla ovat niin pienet käytännön asiat kuin laajat kokonaisuudetkin. Business Park Managerin tukena ja aisaparina toimii teknisestä ylläpidosta vastaava tekninen manageri. Kokonaispalvelun tuottamisessa ovat mukana myös muutostöistä vastaava projektipäällikkö sekä vuokra-, yhtiö- ja taloushallinnon asiantuntijatiimimme.

Lopputulos
Tarjoamme menestyksekästä Business Park -johtamisen palvelua, joka näkyy korkeina vuokralais- ja asiakastyytyväisyystuloksina. Solmimme vuosittain lukuisia uusia vuokrasopimuksia niin olemassa olevien vuokralaisten kuin uusienkin käyttäjien kanssa. Gate8 tarjoaa hyvät palvelut ja toimivan kokonaisuuden käyttäjäyritysten arkeen.

Quick facts / Lyhyesti

Yhteenveto: Kokonaisvaltainen Business Park -johtaminen
Sijainti: Vantaa
Asiakas: Gate8 Business Park
Status: Käynnissä vuodesta 2008
Palvelut: Business Park -johtaminen, ylläpidon johtaminen, vuokraus, rakennuttaminen, vuokrahallinto, yhtiöhallinto, taloushallinto, tilasuunnittelu

Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Annamari Rauta-Ohenoja

+358 40 651 4314 annamari.rauta-ohenoja@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Vastaavat referenssitapaukset