CASE
HOK-ELANTO

Case study


Lähtökohdat

Laaja kiinteistökokonaisuus salkutettiin karkeasti myytäviin kohteisiin ja kehitettäviin kohteisiin. Myytävät kokonaisuudet jakautuivat kolmeen osasalkkuun. Osasalkkujen kohteille määritettiin markkinavuokrat. Vuokrasopimusten kaupalliset ehdot määriteltiin siten, että kauppahinta maksimoidaan, ottaen kuitenkin huomioon liiketoiminnan pitkän aikavälin tavoitteet.

Työn sisältö

Kullekin salkulle tunnistettiin sijoittajaprofiilit ja määritettiin tavoitehinnat. Kustakin salkusta tehtiin erillinen sijoitusmuistio. Kukin salkku myytiin erillisellä myyntiprosessilla, koska sijoittajaprofiilit olivat erilaiset. Kohteita markkinointiin henkilökohtaisesti kaikille potentiaalisille sijoittajille. Niitä esiteltiin myös potentiaalisille rahoittajille rahoitusehtojen varmistukseksi. Newsec myös osallistui kauppaneuvotteluihin aktiivisesti ja raportoi viikoittain projektin etenemisestä.

 

Hyödyt

Kaksi ensimmäistä salkkua myytiin tavoiteaikataulussa erinomaiseen hintaan ja hyvillä vuokrasopimusehdoilla. Kolmas ravintolasalkku viivästyi hieman, mutta Newsec kävi läpi 80 sijoittajaa ja löysi ostajan ja kauppa solmittiin.

Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

 

Mikko Tenhola

+358 40 500 1310 mikko.tenhola@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Vastaavat referenssitapaukset