CASE NV/VVT

NV Kiinteistösijoitus Oy:n hallinnoima kotimaisiin toimitilakohteisiin sijoittava NV Property Fund I Ky -rahasto on perustettu vuonna 2006. VVT Kiinteistösijoitus Oy:n VVT Property Fund I Ky -rahasto on perustettu vuonna 2012. Rahastojen tarkoituksena on tehdä sijoituksia kiinteistökohteisiin sijoitusstrategioidensa mukaisesti.

Haaste
Asiakas etsi kokonaisvaltaista palvelua saman katon alta niin kiinteistökohteille kuin rahastoyhtiöillekin. Me Newsecillä pystyimme vastaamaan asiakkaan tarpeeseen.

Ratkaisu
Tarjoamme asiakkaalle yhtiöhallinnon, vuokrahallinnon, taloushallinnon ja varainhoidon palveluita sekä huolehdimme kiinteistöyhtiöiden hallinnollisesta ja teknisestä isännöinnistä ja toimitilojen vuokrauksesta. Ammattitaitoinen tiimimme toimii hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lopputulos
Hoidamme tehtävämme ammattitaidolla, ja asiakas saa ongelmiinsa ratkaisut nopeasti. Palvelua on täydennetty vielä kauppakeskusjohtamisella ja vuokrauspalveluilla.

Quick facts / Lyhyesti

Yhteenveto: Manageerauspalvelu kiinteistöyhtiöistä rahastoihin ja konserniin
Sijainti: Pääkaupunkiseutu ja kasvukeskuksia
Asiakas: NV Property Fund I Ky, VVT Property Fund I Ky
Status: Käynnissä
Palvelut: Yhtiöhallinto, vuokrahallinto, taloushallinto, varainhoito, kiinteistöyhtiöiden hallinnollinen ja tekninen isännöinti, toimitilojen vuokrauspalvelu, kauppakeskusjohtaminen

Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Johanna Kupias

+358 45 222 3346 johanna.kupias@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Vastaavat referenssitapaukset