CASE GASUM

Energiayhtiö Gasum on pohjoismainen kaasualan asiantuntija, joka yhdessä kumppaniensa kanssa rakentaa siltaa kohti hiilineutraalia yhteiskuntaa maalla ja merellä. Yhtiö tuo Suomeen maakaasua, edistää kiertotaloutta käsittelemällä jätteitä ja tuottamalla biokaasua ja kierrätysravinteita Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tarjoaa energiaa sähkön ja lämmöntuotantoon, teollisuudelle ja maa- ja meriliikenteelle.

Haaste
Gasumin pääkonttori sijaitsi keskellä Espoon Keilaniemen kehitysaluetta, jossa päivittäinen melu häiritsi merkittävästi työn tekemistä. Toimiston tilojen määrä ja tyyppi eivät myöskään vastanneet tämänhetkisiä tarpeita. Gasumilla oli tarve pohtia pääkonttorin tulevaisuuden sijaintia ja tilasuunnittelua. Tähän tarvittiin asiantuntija-apua.

Newsecin palvelutarjonta vuokralaisedustuksen, tilasuunnittelun sekä tilaprojektin johtamisen osalta vastasi Gasumin tarpeita, joten Newsec valikoitui hankkeen yhteistyökumppaniksi.

Ratkaisu
Aloitimme projektin selvittämällä Gasumin henkilöstön työprofiileja, tilan käyttöä sekä muita tiloihin liittyviä tarpeita. Selvityksen perusteella määrittelimme uudelle toimitilalle kriteerit, joiden avulla kartoitimme uudeksi pääkonttoriksi soveltuvia vaihtoehtoja pääkaupunkiseudulla. Kun uusi sijainti oli valittu, me Newsecillä suunnittelimme yhdessä Gasumin kanssa kohteeseen monitilatoimiston, jossa huomioitiin eri työntekijäprofiilit sekä työn tekemisen tavat nyt ja tulevaisuudessa. Newsecin projektinjohto huolehti, että muutostyö toteutettiin toiveiden mukaisesti ja aikataulussa.

Lopputulos
Projektin lopputuloksena Gasum löysi Espoon Tapiolasta uuden pääkonttorin, joka vastasi heidän tarpeitaan niin sijainnin, työympäristön kuin taloudellisten tavoitteidenkin osalta. Gasum sai uuden raikkaan ja modernin työympäristön ja saavutti samalla merkittävät kuukausittaiset säästöt, kun tilojen tehokkuus koheni huomattavasti.

Quick facts / Lyhyesti

Yhteenveto: Uuden pääkonttorin etsintä ja tilasuunnittelu
Sijainti: Espoo
Asiakas: Gasum
Status: Projekti päättyi 12/2017
Palvelut: Vuokralaisedustus, tilasuunnittelu, tilaprojektin johtaminen

Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Ville Inkeri

+358 40 749 5021 ville.inkeri@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Vastaavat referenssitapaukset