CASE TIETO

Tiedon tavoitteena on olla Pohjoismaiden johtava ohjelmisto- ja palveluyritys ja asiakkailleen paras kumppani liiketoiminnan uudistamisessa. Tieto ja Newsec ovat tehneet pitkään hyvää yhteistyötä – toimimmekin Tiedon strategisena kumppanina lähes kaikissa toimitilajohtamisen tehtävissä.

Haaste
Tieto muutti pääkonttorinsa sekä valtaosan pääkaupunkiseudun työntekijöistään Espoon Keilalahteen loppuvuodesta 2016. Pääkonttorin laajennuksen suunnittelu aloitettiin myös loppusyksystä 2016, jotta saman katon alle saataisiin työskentelytilat vielä noin 600 kollegalle. Projektin aikataulu oli haasteellinen, sillä ehdoton takaraja muutolle oli kesäkuun alku 2017.

Ratkaisu
Hyvällä yhteistyöllä saimme toteutettua pääkonttorin laajennuksen aikataulussa ja alle budjetin. Projektin onnistumisen avaintekijänä oli loistavasti yhteen puhaltanut projektiorganisaatio sekä onnistuneet kumppanivalinnat suunnittelun, valvonnan, rakennustöiden, AV-töiden, turva-urakan, kalustuksien ja muuttojen osalta.

Meidän newseciläisten tärkein tehtävä oli johtaa kokonaisuutta ja varmistaa, että kaikki projektin osapuolet toimivat yhteisen päämäärän hyväksi. Tässä onnistuimme muun muassa pitämällä säännöllisiä projektitapaamisia, päivittämällä aikataulua ja kustannusennustetta jatkuvasti, pitämällä projektin eri osa-alueet tietoisina toistensa edistymisestä ja niin sanotusta kriittisestä aikajanasta sekä hyväksyttämällä kaikki lisä- ja muutostyöt Newsecin projektipäälliköllä.

Lopputulos
Lopputuloksena Tieto sai tarvittavan määrän lisää modernia monitilatoimistoa, joka muodostaa toimivan ja tyylillisesti yhteneväisen kokonaisuuden yhdessä projektin ensimmäisessä vaiheessa toteutetun tilan kanssa.

"Newsecin tiimi vei projektin maaliin hienosti, osoittaen erinomaista proaktiivisuutta ja kyvykkyyttä vastata haasteisiin."
Tomas Elken, Head of Procurement and Facilities, Tieto Oyj

Quick facts / Lyhyesti

Yhteenveto: Pääkonttorin toimitilan laajennus, n. 7 000 m2
Sijainti: Espoo
Asiakas: Tieto Oyj
Status: Laajennushanke toteutettiin aikataulussa kesäkuun 2017 alkuun mennessä

Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Miikka Putto

+358 401 931 089 miikka.putto@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Vastaavat referenssitapaukset