CASE YLEISRADION ELÄKESÄÄTIÖ

Yleisradion eläkesäätiö on perustettu 1961, ja se hoitaa YLEn työntekijöiden eläke-etuuksia. Yleisradion eläkesäätiöllä on pitkäaikaisia sijoituskohteita niin pääkaupunkiseudulla kuin maakuntakaupungeissakin.

Haaste
Yleisradion eläkesäätiö oli hankkimassa uusia sijoituskohteita ja halusi ammattimaisen, kohteiden lähellä toimivan managerin. Newsecin Tampereen toimisto sijaitsi aivan uuden kiinteistöhankinnan läheisyydessä, ja ammattitaitomme vastasi asiakkaan tarpeita. Olemme hoitaneet asiakkuutta vuodesta 2016.

Ratkaisu
Tarjoamme Yleisradion eläkesäätiölle teknistä isännöintiä sekä vuokrahallinnon, taloushallinnon ja yhtiöhallinnon palveluita. Toimimme avaimet käteen -periaatteella ja huolehdimme, että asiakas voi keskittyä sijoitustoimintaan, kun me otamme vastuun kiinteistöjen ylläpidosta ja hallinnosta.

Avainasemassa on ollut hyvä keskusteluyhteys Newsecin ja Yleisradion eläkesäätiön välillä. Meillä on vahva näkemys asiakkaan tarpeista ja oma ammattitaitoinen tiimi hoitamassa asiakkaan asioita. Näin varmistamme, että prosessit ovat jouhevia ja kaikki tehdään hyvässä hengessä. Olemme myös ottaneet käyttöön sähköisen allekirjoituksen yhtiöhallinnon pöytäkirjoissa, mikä helpottaa toimintaa.

Lopputulos
Me Newsecillä tunnistamme asiakkaan tarpeet ja tuomme aktiivisesti esille ratkaisuja. Asiakas on ollut tyytyväinen nykyaikaisiin toimintatapoihimme.

Quick facts / Lyhyesti

Yhteenveto: Kiinteistöjen ylläpidon johtamisen palvelut, 17843,5 neliötä
Sijainti: Tampere, Lempäälä, Lahti, Oulu
Asiakas: Yleisradion eläkesäätiö
Status: Käynnissä
Palvelut: Ylläpidon johtaminen, kiinteistöjen taloushallinto, vuokrahallinto ja yhtiöhallinto

Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Tapio Alapoti

+358 40 521 55 81 tapio.alapoti@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Vastaavat referenssitapaukset