Intrum
J
ustitia Oy

Case study


Lähtökohdat

Intrum Justitian Helsingin toimitilojen (250 henkilöä) kokonaisvaltainen työympäristömuutos. Työn tavoitteena oli tehostaa Intrumin tilankäyttöä 20 % ja samalla luoda toimivampi ja viihtyisämpi työympäristö intrumilaisille. Tavoitteena oli myös uuden tilaratkaisun avulla löytää uusia synergioita ja kohtaamisia eri tiimien välillä.

Työn sisältö

Newsec toteutti työmpäristö- ja tarvekartoituksen, suunnitteli toiminnallisen ratkaisun, laati budjettivaihtoehdot projektille, toteutti sisustussuunnittelun yhdessä Rune & Berg Designin kanssa ja vastasi projektinjohdosta ja muutostöiden koordinoinnista vuokralaisen edustajana. 

"Kesän jälkeen oli mukava tulla töihin uudistettuihin tiloihin", kertoo Intrum Justitialla Suomen talousjohtajana toimiva Juha Kauppinen.

"Projekti eteni suunnitellusti, tilat ovat hyvät ja niin esimiehet kuin työntekijätkin ovat antaneet tiloista positiivista palautetta", jatkaa Kauppinen Intrum Justitia Oy:sta.

Hyödyt

Intrum Justitia sai viihtyisät ja toimivat, yrityksen brändi-ilmeen mukaiset tilat aikaisempaa pienemmillä tilakustannuksilla. Newsecin asiantuntijapalvelut projektin jokaisessa vaiheessa takasivat sujuvan prosessin, pitävät aikataulut ja realistisen budjetin, jossa myös pysyttiin. Muutosjohtaminen oli keskeinen osa projektia ja Newsecin kokemuksella ja tehokkailla osallistavan toimitilaprojektin työkaluilla henkilöstö sitoutettiin mukaan projektiin sujuvasti.

Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Anna-Liisa Sarasoja

+ 358 40 193 1083 anna-liisa.sarasoja@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Vastaavat referenssitapaukset