Lääkäriasemakiinteistön
myynti / Terveystalo

Case study


Lähtökohdat

Terveystalo osti Turussa sijaitsevan Lääkäriasema Pulssin, joka myös omisti tilansa, joissa toimivat. Kiinteistöjen omistus ei ole Terveystalon ydinliiketoimintaa vaan strategiana on keskittyä korkealaatuisten terveyspalvelujen tarjoamiseen asiakkaille. Näin ollen, samanaikaisesti yhdessä liiketoimintakaupan kanssa, oli tavoitteena myydä ko. kiinteistö ja solmia pitkä vuokrasopimus. Newsecillä on vahva markkinatuntemus sekä osaaminen myynti- ja takaisinvuokrausprojekteista ja oli näin ollen jo liiketoimintakaupan yhteydessä kumppanina asiakkaalle.

Työn sisältö

Newsec kilpailutti potentiaaliset sijoittajat kiinteistöomistusjärjestelylle. Lopputuloksena saatiin joukko tarjouksia järjestelystä, jossa kohde samanaikaisesti myydään kiinteistösijoittajalle ja laaditaan vuokrasopimus Terveystalon kanssa.

Hyödyt

Kohde myytiin Auratum Kiinteistöt Oy:n kiinteistöpääomarahasto AKR Aura:lle ja solmittiin pitkäaikainen vuokrasopimus. Terveystalolle Auratum Kiinteistöt Oy oli mieluisa kumppani paikallisena tahona, joka tuntee kohteen hyvin ja on sitoutunut pitkäaikaisesti kehittämään tiloja yhteistyössä vuokralaisen kanssa.

Lue lehdistötiedote kaupasta.

Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Katariina Tainela

+358505727282 katariina.tainela@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Vastaavat referenssitapaukset