Lidl
uusi pääkonttori


Lähtökohdat

Lidl on kasvattanut liiketoimintaansa ja liikevaihtoaan nopeasti, minkä seurauksena tarvittiin uudet suuremmat pääkonttoritilat Suomessa. Projektin perustana olivat perusteellinen markkinatutkimus ja mahdollisuuksien analysointi. Newsec valittiin tukemaan Lidliä projektissa, sillä Newsec pystyy tarjoamaan parhaan tietämyksen koko prosessin aikana.

Työn sisältö

Prosessin päävaiheet olivat 1) Strategia, sisältäen yleistä markkinatietoa uusista kehityskohteista – olemassa olevasta tarjonnasta ja vuokrauksesta – ostovaihtoehdoista, 2) vaihtoehtojen longlist (100+ kohdetta), 3) n. 10 kohteen shortlist yksityiskohtaisemmilla tiedoilla, 4) neuvottelut valitun kohteen osalta, 5) oston closing.
Eteneminen oli loogista ja jokaisen vaiheen jälkeen Lidl päätti miten jatketaan. Newsec kokosi projektiin asiantuntemusta Capital Markets - ja Corporate Solutions -tiimeistä ja projektia johti Property Development -tiimi

Hyödyt

Projektin lopputuloksena Lidl osti kiinteistön, jota oli priorisoitu shortlistiltä. Kiinteistön laatu, hinta ja saatavuus vastasivat Lidlin tarpeita.

Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Janne Mäkelä

+358 44 906 1410 janne.makela@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Vastaavat referenssitapaukset