We Talk Cities

-podcast

Puhuttua asiaa kiinteistöalasta

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista asiaa ja mielenkiintoisia keskusteluja kiinteistöalalta! Newsecin podcastit tarjoavat monipuolisen kattauksen aiheita kiinteistöalan eri kulmista. We Talk Cities -podcastit löydät myös mm. iTunesista ja Spotifysta. We Talk Cities on Suomen ainoa kiinteistö- ja asuntomarkkinoihin keskittynyt podcast.

Kurkistus Suomen kiinteistösijoitusmarkkinoiden kristallipalloon

1.4.2019
Rahaa ja pääomia virtaa kiinteistöihin Suomessa, mutta kauanko poikkeuksellinen tilanne markkinoilla kestää? Mitkä trendit valtaavat alaa kiinteistösijoitusmarkkinoilla lähitulevaisuudessa? We Talk Cities -podcastin tämänkertaisina vieraina on kaksi kiinteistösijoituksen huippuammattilaista, johtaja Markku Mäkiaho OP Kiinteistösijoituksesta ja kiinteistösijoitusjohtaja Vesa Eskoli LähiTapiolasta. Podcastin juontaa Olli-Pekka Mustonen Newsecistä.
"

Kolmekymmentä vuotta kiinteistöalaa – mikä on muuttunut?

14.3.2019
Miten kiinteistöala on muuttunut viimeisen kolmenkymmenen vuoden aikana? Kansainvälistyminen, ammattimaistuminen, informaation määrän kasvu – kiinteistöala on kohdannut suuria muutoksia 1980-luvun lopulta tähän päivään. Kiinteistöalan ja Newsecin viime vuosikymmenistä ovat keskustelemassa professori Kauko Viitanen sekä Newsecin Kai Keituri. Podcastin juontaa Olli-Pekka Mustonen.
"

Podcast jakso 8

Sote-kiinteistöt – odotuksia, uhkia ja mahdollisuuksia

6.3.2019
Sosiaali- ja terveysalan kiinteistöjen tulevaisuus on avoin – ja se koskettaa meistä jokaista. Kiinteistömassa on valtava eikä sote-palveluiden tarve ainakaan vähene tulevaisuudessa, joten mitä se vaatii kiinteistöiltä? Mitä tulevaisuuden tilojen käyttäjät sote-kiinteistöiltä odottavat? Entä miten sijoittajat näkevät sote-kiinteistöjen kehityksen? We Talk Citiesin tässä jaksossa sote-kiinteistöistä ovat keskustelemassa Lääkäripalveluyritykset ry:n toiminnanjohtaja Ismo Partanen sekä Suomen Hoivatilojen varatoimitusjohtaja Riku Patokoski. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen.
"

Podcast jakso 7

Mitä business parkit voivat tarjota yrityksille ja sijoittajille?

19.12.2018
Business park eli yrityspuisto ei ole vain joukko samassa rakennuksessa toimivia yrityksiä ja pari palvelua, vaan business park tarjoaa enemmän – se on yhteisöllisyyttä ja laajaa palvelukirjoa korostava brändi. Mitä nykyajan business parkeilta odotetaan ja miten sijoittajat näkevät business parkien mahdollisuudet? We Talk Citiesin tämänkertaisessa jaksossa business parkeista ja niiden tulevaisuudesta ovat keskustelemassa Newsecin Business Park -tiimin vetäjä Anna-Maija Ruohonen ja eQ:n kiinteistöjohtaja Kimmo Alaharju. Podcastin juontaa tuttuun tapaan Olli-Pekka Mustonen Newsecistä.
"

Podcast jakso 6

Miltä näyttää tulevaisuuden Tampere?

27.11.2018
Onko Tampere maailman pienin suurkaupunki vai maailman suurin kylä? Miten Tampere voisi paremmin houkutella luovia ja osaavia ihmisiä eli niin sanottuja valopäitä? Kenen kanssa Tampere kilpailee? We Talk Citiesin tässä jaksossa keskustellaan Tampereesta Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtajan Matti Apusen kanssa. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen.
"