We Talk Cities
-podcast


Puhuttua asiaa kiinteistöalasta

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista asiaa ja mielenkiintoisia keskusteluja kiinteistöalalta! Newsecin podcastit tarjoavat monipuolisen kattauksen aiheita kiinteistöalan eri kulmista.

Jakso 1: Miten sijoittajat näkevät Suomen kiinteistömarkkinat?
Mitkä ovat sijoittajien näkymät kiinteistömarkkinoilla juuri nyt? Mitä tapahtuu, jos korot nousevat, ja valtaavatko ulkomaiset kiinteistösijoittajat Suomen? Tässä Newsecin We Talk Cities -podcastin jaksossa Sirius Capital Partnersin osakas ja CEO Patrick Gylling jäsentää kiinteistösijoituksen uhkia ja mahdollisuuksia Suomessa, pohtii päivittäistavarakaupan tulevaisuutta – ja tekee kiinnostavan ennustuksen. We Talk Cities on Suomen ainoa kiinteistö- ja asuntomarkkinoihin keskittynyt podcast. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen.

Kaupungistuminen, matalat korot ja positiivinen talouden vire vaikuttavat kaikki asuntomarkkinoihin. Miltä asuntosijoitusmarkkinat näyttävät juuri nyt? Tässä Newsecin We Talk Cities -podcastin jaksossa salkunhoitaja Antero Tenhunen OP Kiinteistökeskuksesta pohtii asuntomarkkinoiden tulevaisuuden näkymiä sijoittajan näkökulmasta. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen. We Talk Cities -podcastit löydät mm. iTunesista ja Spotifysta.