We Talk Cities

-podcast

Puhuttua asiaa kiinteistöalasta

Tervetuloa kuulemaan ajankohtaista asiaa ja mielenkiintoisia keskusteluja kiinteistöalalta! Newsecin podcastit tarjoavat monipuolisen kattauksen aiheita kiinteistöalan eri kulmista. We Talk Cities -podcastit löydät myös mm. iTunesista ja Spotifysta. We Talk Cities on Suomen ainoa kiinteistö- ja asuntomarkkinoihin keskittynyt podcast.

Podcast jakso 7

Mitä business parkit voivat tarjota yrityksille ja sijoittajille?

19.12.2018
Business park eli yrityspuisto ei ole vain joukko samassa rakennuksessa toimivia yrityksiä ja pari palvelua, vaan business park tarjoaa enemmän – se on yhteisöllisyyttä ja laajaa palvelukirjoa korostava brändi. Mitä nykyajan business parkeilta odotetaan ja miten sijoittajat näkevät business parkien mahdollisuudet? We Talk Citiesin tämänkertaisessa jaksossa business parkeista ja niiden tulevaisuudesta ovat keskustelemassa Newsecin Business Park -tiimin vetäjä Anna-Maija Ruohonen ja eQ:n kiinteistöjohtaja Kimmo Alaharju. Podcastin juontaa tuttuun tapaan Olli-Pekka Mustonen Newsecistä.
"

Podcast jakso 6

Miltä näyttää tulevaisuuden Tampere?

27.11.2018
Onko Tampere maailman pienin suurkaupunki vai maailman suurin kylä? Miten Tampere voisi paremmin houkutella luovia ja osaavia ihmisiä eli niin sanottuja valopäitä? Kenen kanssa Tampere kilpailee? We Talk Citiesin tässä jaksossa keskustellaan Tampereesta Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtajan Matti Apusen kanssa. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen.
"

Podcast jakso 5

Tulevaisuuden toimitilat

20.11.2018
Toimitiloilla on väliä! Toimitilojen tulisi palvella kaikkia työn tekemisen tapoja ja olla nopeastikin muunneltavissa. Toimitiloilla voidaan myös vaikuttaa merkittävästi henkilöstön työpäiväkokemukseen. Kun se on hyvä, työntekijät ovat onnellisempia ja tekevät parempaa tulosta. Tässä We Talk Citiesin jaksossa Newsecin käyttäjäpalveluiden rautaiset asiantuntijat Miikka Putto ja Susanna Pietarinen keskustelevat tulevaisuuden – ja osin jo nykyajankin – toimitiloista. Podcastin juontaa Olli-Pekka Mustonen Newsecistä.
"

Podcast jakso 4

Asuntomarkkinat polarisoituvat – mitä siitä tulee tietää?

3.10.2018
Suomen asuntomarkkinoita ei voi kuvata yhdellä sanalla, sillä markkinat eroavat niin vahvasti eri alueilla. Mikä Suomen asuntomarkkinoita yhdistää ja mikä erottaa? Rakennetaanko asuntoja oikeisiin paikkoihin ja toimiiko kaavoitus? Mitkä ovat tärkeimmät tulevaisuuden trendit, ja mikä on markkinoiden seuraava vaihe? We Talk Citiesin tässä jaksossa näihin kysymyksiin vastaavat Antti Poteri ja Risto Mustaniemi Newseciltä. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen.
"

Podcast jakso 3

Miten digitaalisuus mullistaa kiinteistömarkkinat?

27.9.2018
Kiinteistöalaa on väitetty konservatiiviseksi, ja monet teknologiset uudistukset tekevät vasta tuloaan. Mullistuuko kiinteistöala digitalisaation myötä? Mitä kaikkea on itse asiassa jo tehty, miten digitaalisuus hyödyttää asiakkaita ja mikä kaikki on mahdollista tulevaisuudessa? Konkreettisia esimerkkejä We Talk Citiesin tässä jaksossa tarjoavat Newsecin digiosaajat Tomi Ventovuori, Antti Huhta ja Kauri Melakari. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen.
"