We Talk Cities

-podcast

Puhuttua asiaa kiinteistöalasta

Podcast jakso 6

Miltä näyttää tulevaisuuden Tampere?

27.11.2018
Onko Tampere maailman pienin suurkaupunki vai maailman suurin kylä? Miten Tampere voisi paremmin houkutella luovia ja osaavia ihmisiä eli niin sanottuja valopäitä? Kenen kanssa Tampere kilpailee? We Talk Citiesin tässä jaksossa keskustellaan Tampereesta Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtajan Matti Apusen kanssa. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen.
"

Podcast jakso 5

Tulevaisuuden toimitilat

20.11.2018
Toimitiloilla on väliä! Toimitilojen tulisi palvella kaikkia työn tekemisen tapoja ja olla nopeastikin muunneltavissa. Toimitiloilla voidaan myös vaikuttaa merkittävästi henkilöstön työpäiväkokemukseen. Kun se on hyvä, työntekijät ovat onnellisempia ja tekevät parempaa tulosta. Tässä We Talk Citiesin jaksossa Newsecin käyttäjäpalveluiden rautaiset asiantuntijat Miikka Putto ja Susanna Pietarinen keskustelevat tulevaisuuden – ja osin jo nykyajankin – toimitiloista. Podcastin juontaa Olli-Pekka Mustonen Newsecistä.
"

Podcast jakso 4

Asuntomarkkinat polarisoituvat – mitä siitä tulee tietää?

3.10.2018
Suomen asuntomarkkinoita ei voi kuvata yhdellä sanalla, sillä markkinat eroavat niin vahvasti eri alueilla. Mikä Suomen asuntomarkkinoita yhdistää ja mikä erottaa? Rakennetaanko asuntoja oikeisiin paikkoihin ja toimiiko kaavoitus? Mitkä ovat tärkeimmät tulevaisuuden trendit, ja mikä on markkinoiden seuraava vaihe? We Talk Citiesin tässä jaksossa näihin kysymyksiin vastaavat Antti Poteri ja Risto Mustaniemi Newseciltä. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen.
"

Podcast jakso 3

Miten digitaalisuus mullistaa kiinteistömarkkinat?

27.9.2018
Kiinteistöalaa on väitetty konservatiiviseksi, ja monet teknologiset uudistukset tekevät vasta tuloaan. Mullistuuko kiinteistöala digitalisaation myötä? Mitä kaikkea on itse asiassa jo tehty, miten digitaalisuus hyödyttää asiakkaita ja mikä kaikki on mahdollista tulevaisuudessa? Konkreettisia esimerkkejä We Talk Citiesin tässä jaksossa tarjoavat Newsecin digiosaajat Tomi Ventovuori, Antti Huhta ja Kauri Melakari. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen.
"

Podcast jakso 2

Miltä asuntosijoitusmarkkinat näyttävät juuri nyt?

12.9.2018
Kaupungistuminen, matalat korot ja positiivinen talouden vire vaikuttavat kaikki asuntomarkkinoihin. Tässä Newsecin We Talk Cities -podcastin jaksossa salkunhoitaja Antero Tenhunen OP Kiinteistökeskuksesta pohtii asuntomarkkinoiden tulevaisuuden näkymiä sijoittajan näkökulmasta. Podcastin juontaa Newsecin Olli-Pekka Mustonen.
"