uutiset

 • HELSINGIN KAUPUNKI MYY KAUPUNKIYMPÄRISTÖTALON JA PIENENTÄÄ KIINTEISTÖRISKIÄÄN

  4.12.2018 Helsingin kaupunki on tänään allekirjoittanut kauppakirjan Kalasatamaan rakennettavasta kaupunkiympäristötalosta. Ostaja on saksalainen Union Investment Real Estate GMBH. Kaupunkiympäristötalossa on 27 500 neliötä, ja sen kauppahinta on 165 miljoonaa euroa.
 • Newsec ja virolainen investointipankki Redgate Capital kumppanuussopimukseen

  23.11.2018 Kiinteistöalan asiantuntijayritys Newsec sekä Baltiassa toimiva virolainen investointipankki Redgate Capital ovat solmineet kumppanuussopimuksen, jonka puitteissa Viron, Latvian ja Liettuan yrityksille voidaan tarjota laajasti kiinteistöneuvonannon ja -johtamisen palveluja.
 • Urban Edenströmistä Vuoden yrittäjä Tukholmassa

  22.11.2018 Stronghold Investin perustaja Urban Edenström on palkittu Tukholman alueen Vuoden yrittäjänä.
 • POHJOLAN PÄÄKAUPUNGIT LUOTTAVAT NEWSECIN OSAAMISEEN

  16.11.2018 Newsec teki Helsingin kaupungille selvityksen Pasilan palvelutilatarpeesta. Tukholman kaupunki puolestaan valitsi Newsecin neuvonantajaksi Slussenin alueen kehitykseen. Julkisen puolen kiinteistökaupan neuvonanto ja erilaiset analyysit kuuluvat kiinteänä osana Newsecin palveluvalikoimaan Pohjoismaissa ja Baltiassa.
 • LIIKETILA JYVÄSKYLÄSSÄ MYYTIIN – NEWSEC MUKANA KAUPASSA MYYJÄN NEUVONANTAJANA

  8.11.2018 Jyväskylän Seppälässä sijaitseva 4 000 neliön liiketila on vaihtanut omistajaa. Liiketilan myyjä oli GE Holding I, ja sen ostivat yksityiset sijoittajat.
 • Newsec Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n apuna joukkovelkakirjalainan liikkeelle laskussa

  7.11.2018 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) laski liikkeelle kiinteistöalan ensimmäisen vihreän joukkovelkakirjalainan. Järjestelyn tueksi Newsec määritti SYKin koko kiinteistöomaisuuden arvon syksyllä 2018.