uutiset

 • Newsecin yritysnimet muuttuvat

  6.3.2019 Newsecin viralliset yritysnimet muuttuvat yhtenäisemmiksi. Muutokset eivät vaikuta asiakassuhteisiin, vaan toiminta jatkuu samanlaisena kuin tähänkin asti.
 • Newsecin henkilöstömäärä saavutti uuden sataluvun

  21.2.2019 Newsecin henkilöstömäärä on jo pidempään ollut vahvassa kasvussa. 400. työntekijä aloitti Helsingissä 21.2.2019.
 • Newsec Advice Oy sai uusia osakkaita

  19.2.2019 Kauri Melakari, Head of Data Science, ja Olli-Pekka Mustonen, Head of Research, on kutsuttu Newsec Advice Oy:n osakkaiksi 15.2.2019 alkaen.
 • Sijoituskysyntä pysyy vahvana ja kansainväliset sijoittajat aktiivisina Suomen kiinteistömarkkinoilla

  Newsecin julkaisemasta kevään Kiinteistömarkkinakatsauksesta ilmenee, että pörssikurssien heilahtelu ja matalana pysyvät korot ovat saaneet sijoittajat hakemaan vakaampaa ja korkeampaa tuottoa sekä hajautusta kiinteistösijoituksista.
 • Vuokra-asunnot, logistiikka- ja päivittäistavarakaupan kiinteistöt kansainvälisen kiinnostuksen kohteena

  13.2.2019 Kaupungistumisen myötä vuokra-asuntokohteiden sijoituskysyntä käy nyt kuumana Suomessa ja maailmalla. Suomessa kotimaiset sijoittajat ovat olleet tässä segmentissä aktiivisimpia, mutta viime vuonna kansainväliset sijoittajat tekivät merkittäviä suoria sijoituksia vuokra-asuntokohteisiin Suomessa, ja kasvava trendi jatkunee tänäkin vuonna.
 • Kunnat ulkoistavat kiinteistöomistuksiaan

  13.2.2019 Julkinen sektori ja erityisesti kunnat ovat muuttamassa kiinteistöstrategioitaan, eikä kaikkia kuntien kiinteistöinvestointeja enää välttämättä tehdä niiden omiin taseisiin.