uutiset

 • LIIKETILA JYVÄSKYLÄSSÄ MYYTIIN – NEWSEC MUKANA KAUPASSA MYYJÄN NEUVONANTAJANA

  8.11.2018 Jyväskylän Seppälässä sijaitseva 4 000 neliön liiketila on vaihtanut omistajaa. Liiketilan myyjä oli GE Holding I, ja sen ostivat yksityiset sijoittajat.
 • Newsec Suomen Yliopistokiinteistöt Oy:n apuna joukkovelkakirjalainan liikkeelle laskussa

  7.11.2018 Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) laski liikkeelle kiinteistöalan ensimmäisen vihreän joukkovelkakirjalainan. Järjestelyn tueksi Newsec määritti SYKin koko kiinteistöomaisuuden arvon syksyllä 2018.
 • Kiinteistöala hyötyy digitalisaatiosta ja datan kehittämisestä

  15.10.2018 Kiinteistöalan asiantuntijayritys Newsec on viime aikoina panostanut voimakkaasti digitaalisten palveluiden ja data-analytiikan kehittämiseen. Taustalla on ajatus tarjota asiakkaille parempia palveluita ja tarkempaa markkinadataa, mutta samalla viedä eteenpäin koko kiinteistöalan digitalisaatiota.
 • Kiinteistöt tärkeässä roolissa ilmastonmuutoksen torjunnassa

  15.10.2018 15.10.2018 IPCC (Internationl Panel on Climate Change) julkaisi viime viikolla ilmastoraportin, jossa esitettiin kaksi tulevaisuusskenaariota maapallon keskilämpötilan noususta: 1,5 asteen ja 2 asteen.
 • Arvokiinteistö myytiin Helsingissä Erottajankadulla – Newsec kaupassa myyjän neuvonantajana

  11.10.2018 Helsingin ydinkeskustassa, osoitteessa Erottajankatu 2 sijaitseva arvokiinteistö vaihtoi omistajaa. Myyjänä toimi kaksi rakennusliikkeen konkurssipesään kuuluvaa asunto-osakeyhtiötä, ja ostaja oli kansainvälinen kiinteistösijoitusyhtiö.
 • Ilmarinen myi kaksi kiinteistöä eQ Liikekiinteistöille

  24.9.2018 Keskinäinen Eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen on myynyt kiinteistöt Järvenpäässä ja Valkeakoskella Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöille. Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana.