uutiset

 • Rikard Nyhrén Newsec Property Asset Managementin Pohjoismaiden operatiiviseksi johtajaksi

  16.1.2020 Hänen roolinaan on erityisesti yhteisten parhaiden käytäntöjen kehittäminen ja levittäminen kaikissa maayhtiöissä.
 • Newsecin vuokralaisedustus löysi Veripalvelulle uudet toimitilat

  18.12.2019 Veripalvelu on toiminut Helsingin Kivihaassa vuodesta 1972. Newsecin vuokralaisedustuksen avulla vanhat toimitilat vaihtuivat moderneihin, teknisesti korkealaatuisiin tiloihin Vantaan Vehkalassa.
 • OP-Vuokratuotto-erikoissijoitusrahasto osti Lapti Groupin pääkonttorikiinteistön Oulun Limingantullista

  OP-Vuokratuotto-erikoissijoitusrahasto osti yksityisten kiinteistösijoittajien ryhmältä vastavalmistuneen toimistokiinteistön Oulun Limingantullin kaupunginosasta.
 • Newsec on valittu vastaamaan NREPin kauppakeskus Arabian ja Duon kaupallisesta johtamisesta

  17.12.2019 Newsec ja NREP ovat aloittaneet yhteistyön Helsingin Arabiassa sijaitsevan kauppakeskus Arabian ja Tampereen Hervannassa sijaitsevan kauppakeskus Duon kaupallisen manageerauksen osalta.
 • Amundi Real Estate myy B- ja C-rakennukset Alberga Business Parkista

  9.12.2019 Leppävaaran toimistomarkkina jatkuu vilkkaana. Amundi Real Estaten hallinnoima rahasto on myynyt B- ja C-rakennukset Alberga Business Parkista Leppävaarassa Erikoissijoitusrahasto eQ Liikekiinteistöille.
 • Newsec toimii ilmastonmuutosta vastaan Net Zero Carbon Buildings -sitoumuksella

  4.12.2019 Newsec haastaa alan toimijoita sitoutumaan päästöjen pienentämiseen ja on ottanut askeleen kohti hiilineutraaleja toimitiloja allekirjoittamalla Net Zero Carbon Buildings -sitoumuksen.