uutiset

 • Asiakastiedote koronavirukseen liittyen

  16.3.2020 Newsec palvelee asiakkaitaan normaalisti koronavirusepidemiasta huolimatta. Tilanne vaatii kuitenkin erityisjärjestelyitä, joiden avulla pyrimme huolehtimaan oman henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuudesta sekä varmistamaan, että pystymme tarjoamaan palvelua mahdollisimman vähin häiriöin myös pandemian aikana.
 • Pohjoismaiset kiinteistömarkkinat matkalla kohti uutta ennätystä

  4.3.2020 Makrotalous heikkenee, mutta kiinteistömarkkinoiden näkymät ovat Pohjoismaissa edelleen hyvät. Newsecin uusimman arvion mukaan vuodesta 2021 tulee seuraavan viisivuotiskauden ja mahdollisesti koko vuosikymmenen vilkkain kiinteistökauppavuosi Pohjoismaiden tasolla. Newsec ennustaa, että kauppojen volyymi Pohjoismaissa on noin 45 miljardia euroa vuonna 2020 ja ennätykselliset 50 miljardia euroa vuonna 2021.
 • Newsec jälleen yksi Suomen parhaista työpaikoista

  14.2.2020 Newsec Suomi sijoittui Great Place to Work –tutkimuksessa Suomen parhaiden työpaikkojen joukkoon jo 13. vuonna peräkkäin. Se oikeuttaa Newsecin käyttämään Great Place to Work Legends –tunnusta, johon ovat oikeutettuja tutkimuksessa kymmenen vuotta peräjälkeen menestyneet työpaikat. Tulokset julkistettiin torstaina 13.2. järjestetyssä Great Place to Work –gaalassa.
 • Newsecin kiinteistömarkkinakatsaus: Kysyntä ja tarjonta eivät kohtaa kiinteistökaupan markkinoilla

  12.2.2020 Kiinteistöt pysyvät houkuttelevana sijoitussegmenttinä muita sijoituskohteita paremman tuoton ja varmemman toimintaympäristön ansiosta. Kaupankäyntiä hidastaa lähinnä se, että tarjonta ei vastaa vahvaan kysyntään. Sijoittajia kiinnostavat sijainnit ovat Helsingin ydinkeskustan lisäksi pääkaupunkiseudun muut prime-osamarkkinat ja Turku sekä Tampere.
 • Newsec tuottaa Triplan Workeryyn kiinteistöjohtamisen palvelut

  Newsec on valittu Pasilassa sijaitsevan Tripla Workeryn –toimistojen kiinteistöjohtopalveluiden tuottajaksi. Kokonaisuuteen kuuluu kolmesta rakennuksesta koostuvan, 50 000 neliömetrin toimistokeskittymän kiinteistöjohtaminen ja tekninen manageeraus sekä kaikki vuokra-, talous- ja yhtiöhallinnon palvelut. Workeryn omistaa saksalainen Commerz Real´s fund Hausinvest.
 • Rikard Nyhrén Newsec Property Asset Managementin Pohjoismaiden operatiiviseksi johtajaksi

  16.1.2020 Hänen roolinaan on erityisesti yhteisten parhaiden käytäntöjen kehittäminen ja levittäminen kaikissa maayhtiöissä.