uutiset

 • Newsec toimii ilmastonmuutosta vastaan Net Zero Carbon Buildings -sitoumuksella

  4.12.2019 Newsec haastaa alan toimijoita sitoutumaan päästöjen pienentämiseen ja on ottanut askeleen kohti hiilineutraaleja toimitiloja allekirjoittamalla Net Zero Carbon Buildings -sitoumuksen.
 • Newsecille Great Place to Work -sertifiointi

  24.10.2019 Newsec on saanut Great Place to Work® -sertifioinnin. Sertifioinnin saa organisaatio, jonka tulos henkilöstölle tehtävässä Trust Index® -kyselyssä on vähintään 70 prosenttia. Sertifiointi viestii luottamuksellisesta ilmapiiristä ja sitoutumisesta hyvän työpaikan rakentamiseen.
 • Sanna Kostiainen Suomen Newsecin viestintä- ja markkinointijohtajaksi

  18.10.2019 FM Sanna Kostiainen on nimitetty Newsecin Suomen liiketoimintojen viestintä- ja markkinointijohtajaksi 7.1.2020 alkaen.
 • IISY Newsecin yhteistyökumppaniksi sisäilman laadun kehittämiseen

  10.10.2019 Newsec ja IISY aloittavat Pohjoismaat ja Baltian kattavan yhteistyökumppanuuden. Yhteistyö tulee tarjoamaan Newsecin asiakkaille helpon pääsyn digitaalisiin asiantuntijapalveluihin, jotka torjuvat sisäilmaongelmia ja mahdollistavat ennakoivan kunnossapidon suurissakin kiinteistökannoissa.
 • Heikki Kangas Newsecin arviointiyksikön vetäjäksi

  3.10.2019 Heikki Kangas on nimitetty 1.1.2020 alkaen Newsecin arviointiyksikön vetäjäksi nimikkeellä Head of Valuation. Heikki on ollut Newsecissä vuodesta 2010 lähtien ja toimii tällä hetkellä Newsec Valuationissa nimikkeellä Deputy Head of Valuation. Nykyinen yksikön vetäjä Hannu Ridell jatkaa Senior Advisorin asemassa 30.6.2020 asti, jolloin hän jää eläkkeelle.
 • Newsec lähipalvelukeskus Hertsin kaupalliseksi manageriksi

  2.10.2019 Newsec on valittu vastaamaan lähipalvelukeskus Hertsin kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista. Hanna Feodorov toimii Hertsin kauppakeskuspäällikkönä ja Meri Kajas keskuksen avaukseen saakka markkinointipäällikkönä. Lähipalvelukeskuksen avajaisia vietetään maaliskuussa 2020.