uutiset

 • Newsecin syksyn 2019 pohjoismainen kiinteistömarkkinakatsaus: Mitä tulevaisuus tuo tullessaan vähittäiskauppakiinteistölle?

  18.9.2019 Tänään ilmestyneessä Newsecin tuoreimmassa pohjoismaisessa kiinteistömarkkinakatsauksessa tarkastellaan vähittäiskauppakiinteistösegmentin tilaa, ja tulokset paljastavat hajonnan segmentin sisällä. Paras vähittäiskauppa kukoistaa; kuluva vuosi on yksi sen vahvimmista. Keskitasoinen vähittäiskauppa on alkanut kohdata haasteita, ja jo jonkin aikaa huonosti menestynyt heikkotasoinen vähittäiskauppa on kohdannut entistä kovemmat olosuhteet.
 • Newsecille Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

  18.9.2019 Newsec sai tunnustuksen monipuolisesta työstään kestävän liikkumisen edistämiseksi. HSL jakaa vuosittain Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustuksen työnantajalle, joka on esimerkillisellä tavalla ottanut kestävän ja hyvinvointia lisäävän työmatka- ja työasiamatkaliikkumisen omakseen.
 • Teemu Hall osaksi Newsecin Investment Management -tiimiä

  16.9.2019 Newsecin Investment Management -tiimi vahvistuu, kun DI Teemu Hall aloittaa Investment Managerin tehtävässä 1.10.2019.
 • Kiinteistömarkkinakatsaukset tarjoavat entistä tarkempaa dataa

  13.9.2019 Newsec on julkaissut kattavat kiinteistömarkkinakatsaukset pääkaupunkiseudun toimistomarkkinoista ja Etelä-Suomen logistiikkamarkkinoista.
 • Asunnot ja logistiikkakiinteistöt kiinnostavat kiinteistösijoittajia

  13.9.2019 Ulkomaisten sijoittajien kiinnostus Suomen kiinteistömarkkinoita kohtaan jatkaa kasvuaan, arvioidaan Newsecin tuoreessa kiinteistömarkkinakatsauksessa. Alhaiset korot ja korkotuotot sekä pörssin epävarmuus ylläpitävät vahvaa kysyntää kiinteistösijoituksille. Sijoittajia kiinnostavat tällä hetkellä erityisesti asunnot ja logistiikkakiinteistöt.
 • Varman asuntojen vuokraustoiminta Newsecille

  29.8.2019 Newsec aloittaa Varman vuokra-asuntojen vuokraustoiminnasta vastaavana yhtiönä ensi vuoden alusta. Newsec saa vastattavakseen Varman koko vuokra-asuntokannan eli noin 4 000 asuntoa.