uutiset

 • Sanna Kostiainen Suomen Newsecin viestintä- ja markkinointijohtajaksi

  18.10.2019 FM Sanna Kostiainen on nimitetty Newsecin Suomen liiketoimintojen viestintä- ja markkinointijohtajaksi 7.1.2020 alkaen.
 • IISY Newsecin yhteistyökumppaniksi sisäilman laadun kehittämiseen

  10.10.2019 Newsec ja IISY aloittavat Pohjoismaat ja Baltian kattavan yhteistyökumppanuuden. Yhteistyö tulee tarjoamaan Newsecin asiakkaille helpon pääsyn digitaalisiin asiantuntijapalveluihin, jotka torjuvat sisäilmaongelmia ja mahdollistavat ennakoivan kunnossapidon suurissakin kiinteistökannoissa.
 • Heikki Kangas Newsecin arviointiyksikön vetäjäksi

  3.10.2019 Heikki Kangas on nimitetty 1.1.2020 alkaen Newsecin arviointiyksikön vetäjäksi nimikkeellä Head of Valuation. Heikki on ollut Newsecissä vuodesta 2010 lähtien ja toimii tällä hetkellä Newsec Valuationissa nimikkeellä Deputy Head of Valuation. Nykyinen yksikön vetäjä Hannu Ridell jatkaa Senior Advisorin asemassa 30.6.2020 asti, jolloin hän jää eläkkeelle.
 • Newsec lähipalvelukeskus Hertsin kaupalliseksi manageriksi

  2.10.2019 Newsec on valittu vastaamaan lähipalvelukeskus Hertsin kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista. Hanna Feodorov toimii Hertsin kauppakeskuspäällikkönä ja Meri Kajas keskuksen avaukseen saakka markkinointipäällikkönä. Lähipalvelukeskuksen avajaisia vietetään maaliskuussa 2020.
 • Newsecin syksyn 2019 pohjoismainen kiinteistömarkkinakatsaus: Mitä tulevaisuus tuo tullessaan vähittäiskauppakiinteistölle?

  18.9.2019 Tänään ilmestyneessä Newsecin tuoreimmassa pohjoismaisessa kiinteistömarkkinakatsauksessa tarkastellaan vähittäiskauppakiinteistösegmentin tilaa, ja tulokset paljastavat hajonnan segmentin sisällä. Paras vähittäiskauppa kukoistaa; kuluva vuosi on yksi sen vahvimmista. Keskitasoinen vähittäiskauppa on alkanut kohdata haasteita, ja jo jonkin aikaa huonosti menestynyt heikkotasoinen vähittäiskauppa on kohdannut entistä kovemmat olosuhteet.
 • Newsecille Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustus

  18.9.2019 Newsec sai tunnustuksen monipuolisesta työstään kestävän liikkumisen edistämiseksi. HSL jakaa vuosittain Työmatkaliikkumisen edelläkulkija -tunnustuksen työnantajalle, joka on esimerkillisellä tavalla ottanut kestävän ja hyvinvointia lisäävän työmatka- ja työasiamatkaliikkumisen omakseen.