uutiset

 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana Kuopion Portin toisen vaiheen, eli B -osan kaupassa

  12.1.2021 Aberdeen Standard Investmentsin hallinnoima rahasto ja Rakennusliike Lapti Oy ovat sopineet Kuopiossa sijaitsevan Kuopion Portin toisen vaiheen, eli B-osan toimisto- ja liiketilakokonaisuuden kaupasta
 • Varma on myynyt noin 150 huoneiston vuokra-asuntokohteen Espoosta Morgan Stanley Real Estate Investingin hallinnoimalle rahastolle

  8.1.2021 Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma (Varma) on myynyt noin 150 vuokra-asuntoa käsittävän kiinteistön Espoosta Morgan Stanley Real Estate Investingin (MSREI) hallinnoimalle rahastolle.
 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana asuinrakennusoikeuden kaupassa Espoon Kauklahdessa

  22.12.2020 Yksityinen kiinteistönomistaja on solminut esisopimuksen kaavoitettavan maa-alueen kaupasta Espoon Kauklahdessa, ostajina kokonaisuudessa ovat T2H Espoo, Avain Yhtiöt ja Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo.
 • Invalidisäätiö myi merkittävän sairaala- ja hoivakiinteistön Helsingin Ruskeasuolta erikoissijoitusrahasto eQ hoivakiinteistöille

  21.12.2020 Invalidisäätiö on myynyt Helsingin Ruskeasuolla osoitteessa Tenholantie 10 sijaitsevan merkittävän sairaala- ja hoivakiinteistön Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöille.
 • Newsec myyjän neuvonantajana Jyväskylän keskustassa tehdyssä kiinteistökaupassa

  21.12.2020 West Capital Oy on myynyt Kiinteistö Oy Jyväskylän Kauppatie 31 –nimisen yhtiön koko osakekannan yksityiselle kiinteistösijoittajalle.
 • Newsec toimi myyjän neuvonantajana Espoossa sijaitsevan modernin hoivakiinteistön kaupassa

  15.12.2020 Nordika II QG AB on myynyt Erikoissijoitusrahasto eQ Hoivakiinteistöille Espoon Leppävaarassa sijaitsevan modernin hoivakiinteistön.