uutiset

 • Newsec eQ:n omistamien kauppakeskusten kaupalliseksi manageriksi

  28.8.2019 eQ Liikekiinteistöt on valinnut Newsecin kumppanikseen vastaamaan omistamiensa kauppa- ja liikekeskusten kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista.
 • YIT Suomi osti Markkinointi-instituutin entiset toimitilat Helsingin Töölössä

  8.7.2019 YIT Suomi Oy on yhteistyössä Suomen Osatontti II Ky:n kanssa ostanut 5.7.2019 tehdyllä kaupalla Markkinointi-instituutin Kannatusyhdistys ry:ltä Markkinointi-instituutin entiset toimisto- ja koulutuskäytössä olleet toimitilat osoitteessa Töölöntullinkatu 4–6, Helsinki.
 • Trevian Suomi Kiinteistöt I osti enemmistöosuuden Ruoholahden metroaseman toimistokiinteistöstä Helsingissä

  5.7.2019 Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I hankki 4.7.2019 tehdyllä kaupalla Ammattiliitto PROn omistaman 70,5 prosentin osuuden kiinteistöosakeyhtiö Ruoholahden Metrotorista osoitteessa Itämerenkatu 14. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana.
 • Fortum Power and Heat Oy myi toimistokiinteistön Elite Alfred Bergin hallinnoimalle rahastolle

  4.7.2019 Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana. Myynnin kohteena oli Espoossa osoitteessa Piispanportti 10 sijaitseva toimistokiinteistö. Kohde sijaitsee näkyvällä paikalla Länsiväylän ja kauppakeskus Ison omenan läheisyydessä.
 • Nordic Label myy kiinteistönsä Aktiivitiloille

  26.6.2019 Suomen johtava etiketti- ja tarrapaino Nordic Label ja uusi tuotanto- ja varastokiinteistöihin erikoistuva sijoitusyhtiö Aktiivitilat ovat sopineet kiinteistökaupasta Helsingin Kontulassa.
 • Newsecin Turun toimipiste jatkaa voimakasta kasvua

  17.6.2019 Turun toimipisteen henkilöstömäärä on kasvanut vain neljässä vuodessa yhden henkilön toimistosta noin 25 asiantuntijan organisaatioksi. Toukokuussa uudet toimitilat löytyivät tutusta talosta, paria kerrosta alempaa.