uutiset

 • Teemu Hall osaksi Newsecin Investment Management -tiimiä

  16.9.2019 Newsecin Investment Management -tiimi vahvistuu, kun DI Teemu Hall aloittaa Investment Managerin tehtävässä 1.10.2019.
 • Kiinteistömarkkinakatsaukset tarjoavat entistä tarkempaa dataa

  13.9.2019 Newsec on julkaissut kattavat kiinteistömarkkinakatsaukset pääkaupunkiseudun toimistomarkkinoista ja Etelä-Suomen logistiikkamarkkinoista.
 • Asunnot ja logistiikkakiinteistöt kiinnostavat kiinteistösijoittajia

  13.9.2019 Ulkomaisten sijoittajien kiinnostus Suomen kiinteistömarkkinoita kohtaan jatkaa kasvuaan, arvioidaan Newsecin tuoreessa kiinteistömarkkinakatsauksessa. Alhaiset korot ja korkotuotot sekä pörssin epävarmuus ylläpitävät vahvaa kysyntää kiinteistösijoituksille. Sijoittajia kiinnostavat tällä hetkellä erityisesti asunnot ja logistiikkakiinteistöt.
 • Varman asuntojen vuokraustoiminta Newsecille

  29.8.2019 Newsec aloittaa Varman vuokra-asuntojen vuokraustoiminnasta vastaavana yhtiönä ensi vuoden alusta. Newsec saa vastattavakseen Varman koko vuokra-asuntokannan eli noin 4 000 asuntoa.
 • Newsec eQ:n omistamien kauppakeskusten kaupalliseksi manageriksi

  28.8.2019 eQ Liikekiinteistöt on valinnut Newsecin kumppanikseen vastaamaan omistamiensa kauppa- ja liikekeskusten kaupallisesta johtamisesta ja markkinoinnista.
 • YIT Suomi osti Markkinointi-instituutin entiset toimitilat Helsingin Töölössä

  8.7.2019 YIT Suomi Oy on yhteistyössä Suomen Osatontti II Ky:n kanssa ostanut 5.7.2019 tehdyllä kaupalla Markkinointi-instituutin Kannatusyhdistys ry:ltä Markkinointi-instituutin entiset toimisto- ja koulutuskäytössä olleet toimitilat osoitteessa Töölöntullinkatu 4–6, Helsinki.