uutiset

 • Newsec ja Logicor solmivat kiinteistöjohtamisen palvelusopimuksen yli miljoonasta neliöstä

  13.6.2019 Palvelusopimus kattaa kaikki Logicorin omistuksessa olevat kiinteistöt Suomessa. Kiinteistöjä on noin kahdeksankymmentä, ja niiden yhteenlaskettu pinta-ala on yli miljoona neliötä.
 • Vähittäiskaupan kiinteistöt kiinnostavat kiinteistösijoittajia

  13.6.2019 Citycon on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se myy kaksi kauppakeskusta Suomessa noin 77 miljoonalla eurolla pohjoismaiselle kiinteistösijoittajalle NREP:lle. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana.
 • KAKSI K-CITYMARKET–KIINTEISTÖÄ MYYTIIN - NEWSEC TOIMI MYYJÄN NEUVONANTAJANA

  28.5.2019 Fastighets AB Esmero Retail Property myi kaksi K-Citymarket–liikekiinteistöä, jotka sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Kajaanissa. Kohteet osti Corum Origin SCPI.
 • Helsingin Telakkarannassa myynnissä ainutlaatuiset kehityskiinteistöt

  22.5.2019 Kiinteistöosakeyhtiöiden Helsingin Telakkarannan Messinkivalimo ja Helsingin Munkkisaarenkatu 1 osakekannat ovat myynnissä palvelu-, liiketila- ja toimistokäyttöön.
 • HYVÄ LIKVIDITEETTI TILAA VAATIVAN KAUPAN KIINTEISTÖMARKKINASSA - VIIDEN K-RAUTA-MYYMÄLÄN PORTFOLIO MYYTIIN

  13.5.2019 Sijoittajakysyntä tilaa vaativan kaupan kiinteistömarkkinassa on hyvä kohteille, joiden vuokralaiset ovat taloudellisesti vahvoja ja joiden mikrosijainnit ovat vakiintuneet.
 • Newsecin henkilöstömäärä Tampereella lähes tuplaantunut vuodessa

  26.4.2019 Newsecin Tampereen toimipisteen henkilöstömäärä on reilussa vuodessa lähes tuplaantunut, joten lisätilaa tarvittiin. Kauas ei muuttokuormaa kuitenkaan tarvinnut kuljettaa, sillä uudet toimitilat löytyivät samasta talosta. Osoitteena säilyy siis tuttu Aleksanterinkatu 32 B.