uutiset

 • Trevian Suomi Kiinteistöt I osti enemmistöosuuden Ruoholahden metroaseman toimistokiinteistöstä Helsingissä

  5.7.2019 Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I hankki 4.7.2019 tehdyllä kaupalla Ammattiliitto PROn omistaman 70,5 prosentin osuuden kiinteistöosakeyhtiö Ruoholahden Metrotorista osoitteessa Itämerenkatu 14. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana.
 • Fortum Power and Heat Oy myi toimistokiinteistön Elite Alfred Bergin hallinnoimalle rahastolle

  4.7.2019 Newsec toimi kaupassa myyjän neuvonantajana. Myynnin kohteena oli Espoossa osoitteessa Piispanportti 10 sijaitseva toimistokiinteistö. Kohde sijaitsee näkyvällä paikalla Länsiväylän ja kauppakeskus Ison omenan läheisyydessä.
 • Nordic Label myy kiinteistönsä Aktiivitiloille

  26.6.2019 Suomen johtava etiketti- ja tarrapaino Nordic Label ja uusi tuotanto- ja varastokiinteistöihin erikoistuva sijoitusyhtiö Aktiivitilat ovat sopineet kiinteistökaupasta Helsingin Kontulassa.
 • Newsecin Turun toimipiste jatkaa voimakasta kasvua

  17.6.2019 Turun toimipisteen henkilöstömäärä on kasvanut vain neljässä vuodessa yhden henkilön toimistosta noin 25 asiantuntijan organisaatioksi. Toukokuussa uudet toimitilat löytyivät tutusta talosta, paria kerrosta alempaa.
 • Newsec ja Logicor solmivat kiinteistöjohtamisen palvelusopimuksen yli miljoonasta neliöstä

  13.6.2019 Palvelusopimus kattaa kaikki Logicorin omistuksessa olevat kiinteistöt Suomessa. Kiinteistöjä on noin kahdeksankymmentä, ja niiden yhteenlaskettu pinta-ala on yli miljoona neliötä.
 • Vähittäiskaupan kiinteistöt kiinnostavat kiinteistösijoittajia

  13.6.2019 Citycon on allekirjoittanut sopimuksen, jolla se myy kaksi kauppakeskusta Suomessa noin 77 miljoonalla eurolla pohjoismaiselle kiinteistösijoittajalle NREP:lle. Newsec toimi kaupassa myyjän kaupallisena neuvonantajana.