uutiset

 • VUOKRALAISEDUSTUS DIGITALISOITUU NEWSEC TENREP -TYÖKALUN MYÖTÄ

  15.4.2019 Newsecissä on tarjottu vuokralaisedustuspalvelua jo 2000-luvun alusta lähtien, ja sen suosio on kasvanut huomattavasti viime vuosina. Parantaakseen palveluaan, tehostaakseen viestintää ja lisätäkseen läpinäkyvyyttä Newsec on kehittänyt digitaalisen Newsec Tenrep -työkalun. Uusi innovaatio helpottaa vuokranantajien osallistumista tilahakuihin ja edistää samalla sopivien tilojen löytymistä vuokralaisille.
 • Nimityksiä Newsecissä

  3.4.2019 Simo Vilhusesta uusi johtaja Capital Markets -tiimiin, Esa Pentikäinen Commercial Brokerage -tiimin varajohtajaksi.
 • Vastuullinen sijoittaminen kasvussa kiinteistöalalla

  28.3.2019 Vastuullinen sijoittaminen on muodostunut olennaiseksi osaksi kiinteistöalan suurimpien yritysten arvoja ja strategiaa. Ilmastonmuutokseen liittyvät huolet ovat nostaneet aiheen erityisesti eläkerahan sijoituspolitiikan keskiöön, josta se on leviämässä valtavirraksi myös muiden sijoittajien agendalle.
 • MAAMERKKIKIINTEISTÖ MYYTIIN TURUN KESKUSTASSA – NEWSEC KAUPASSA MYYJIEN NEUVONANTAJANA

  27.3.2019 Turun keskustassa, osoitteessa Yliopistonkatu 29 B sijaitsevan Kivikukkaron maamerkkikiinteistö vaihtoi omistajaa. Kiinteistön osti Vontobel Sustainable Real Estate Europe -rahasto, jota hallinnoi Quadoro Doric.
 • Parhaat kiinteistöalan opinnäytetyöt palkittiin

  26.3.2019 Vuoden 2018 parhaat kiinteistöalan opinnäytetyöt palkittiin 13.2.2019 Vanhalla Ylioppilastalolla Newsecin 30-vuotisjuhlaseminaarissa. Toisen kerran järjestetty Newsec Student Award -kilpailu keräsi jälleen monipuolisen joukon kiinteistöalan ilmiöitä tarkastelevia opinnäytetöitä.
 • MIKKO TENHOLASTA UUSI SUOMEN NEWSECIN ADVISORY-PALVELUIDEN JOHTAJA

  18.3.2019 Mikko Tenhola on nimitetty uudeksi Newsec Advisory Finlandin toiminnoista vastaavaksi johtajaksi elokuun alusta 2019. Hän on ollut Newsecissä vuodesta 2010 ja toiminut yrityksen varatoimitusjohtajana vuodesta 2017.