uutiset

 • Asuntokohteille oma ympäristösertifikaatti

  11.6.2020 Vihdoinkin myös olemassa oleville asuinrakennuksille on saatavilla oma sertifiointijärjestelmänsä, BREEAM In-Use Residential. Järjestelmä toimii työkaluna asuinrakennusten kehittämiseen entistä terveellisemmiksi ja turvallisemmiksi.
 • Miten korona-aika on vaikuttanut asuntovuokrauksen markkinoihin?

  11.6.2020 Vuokra-asumisen suosio on kasvussa. Yhteiskunnan isot muutosvoimat, kuten kaupungistuminen, väestön ikääntyminen ja sinkkutalouksien määrä pitävät yllä hyvillä paikoilla sijaitsevien vuokra-asuntojen kysyntää myös tulevaisuudessa.
 • Asunnot kiinnostavat kotimaisia ja kansainvälisiä sijoittajia

  11.6.2020 Kiinteistösijoitusten vaihtoehtoja ovat erilaiset kassavirtaa tuottavat sijoitustuotteet. IMF:n tuoreesta rahoitusmarkkinoiden vakautta käsittelevästä raportista käy ilmi, että kehittyneiden maiden joukkovelkakirjalainamarkkinoiden korkotaso on edelleen hyvin matala, yli 80% velkakirjoista tuottaa alle 1% ja alle 20%:n prosentin korko on negatiivinen.
 • Newsec myyjien neuvonantajana uudistetun liikekeskuksen kaupassa Paraisilla

  4.6.2020 4.6.2020 Paraisten keskustan tuntumassa, vilkkaan Saaristotien varrella sijaitseva liikekiinteistö myytiin 1.6. kiinteistösijoitusyhtiö Cibus Nordik Real Estate Ab:lle. Myyjinä oli ryhmä suomalaisia yksityissijoittajia.
 • Nimityksiä Newsec Property Asset Management Suomen johtoryhmässä

  12.5.2020 Immo Suutarinen on nimitetty Newsec Property Asset Management Suomen Head of Operations –tehtävään. Tekniset kiinteistöpalvelut (Technical Management Services) –palvelualueen johtajaksi on nimetty Tuomo Koikkalainen.
 • Nimitys Suomen Capital Markets –tiimissä

  11.5.2020 11.5.2020 Toni Perätalo on nimitetty Suomen Capital Markets –tiimissä Head of Client Relations and Sales –tehtävään 1. toukokuuta alkaen.