uutiset

 • Vuokra-asunnot, logistiikka- ja päivittäistavarakaupan kiinteistöt kansainvälisen kiinnostuksen kohteena

  13.2.2019 Kaupungistumisen myötä vuokra-asuntokohteiden sijoituskysyntä käy nyt kuumana Suomessa ja maailmalla. Suomessa kotimaiset sijoittajat ovat olleet tässä segmentissä aktiivisimpia, mutta viime vuonna kansainväliset sijoittajat tekivät merkittäviä suoria sijoituksia vuokra-asuntokohteisiin Suomessa, ja kasvava trendi jatkunee tänäkin vuonna.
 • Kunnat ulkoistavat kiinteistöomistuksiaan

  13.2.2019 Julkinen sektori ja erityisesti kunnat ovat muuttamassa kiinteistöstrategioitaan, eikä kaikkia kuntien kiinteistöinvestointeja enää välttämättä tehdä niiden omiin taseisiin.
 • NEWSECILLE HUIPPUSIJOITUS SUOMEN PARHAIMPIEN TYÖPAIKKOJEN JOUKOSSA

  8.2.2019 Newsec on saavuttanut arvostetussa Great Place to Work® Finlandin tutkimuksessa todellisen huippusijoituksen, kun se oli keskisuurten yritysten sarjassa 4. sijalla. Sijoitus parani edellisvuodesta huimat 12 sijaa.
 • Newsec on tunnetuin kiinteistöalan asiantuntijayritys

  15.1.2019 Taloustutkimus toteutti syksyllä Newsecin yritysbrändiin liittyvän vertailututkimuksen. Tuloksista ilmenee, että Newsecin valtteja kilpailijoihinsa nähden ovat erityisesti tunnettuus sekä palveluvalikoima.
 • NEWSEC LAAJENTAA KAUPALLISEN JOHTAMISEN TIIMIÄÄN

  7.1.2019 Newsec vastaa asiakkaidensa toiveeseen ja kasvattaa retail-tiimiään kokeneilla kauppakeskusosaajilla. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota entistä monipuolisempia retail-konsultointipalveluja.
 • TANSSII TÄHTIEN KANSSA -STUDIO VAIHTOI OMISTAJAA

  21.12.2018 20.12.2018 tehdyllä kaupalla Erikoissijoitusrahasto Trevian Suomi Kiinteistöt I osti Kiinteistö Oy Sahaajankatu 28 –nimisen yhtiön koko osakekannan WW Capital Oy:ltä. Kiinteistöyhtiö omistaa Helsingin Herttoniemessä studiorakennuksen jossa päävuokralaisena toimii Angels Films Oy.