uutiset

 • Newsec myyjän neuvonantajana Kalasatamassa sijaitsevan asuntokohteen myynnissä

  6.5.2020 6.5.2020 Newsec Advisory toimi myyjän neuvonantajana kiinteistökaupassa, jossa Lehto Asunnot Oy myi NREP:lle Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan, 12- ja 5- kerroksisista kerrostaloista koostuvan asuntokohteen.
 • Kiinteistörahoitus korona-kriisin keskellä

  29.4.2020 29.4.2020 Pankit – kuten muutkin yritykset – ovat COVID-19- kriisin alkamisesta lähtien keskittyneet oman henkilöstönsä ja toimintansa sekä asiakkaidensa toiminnan turvaamiseen. Polttopisteessä on ollut perustellusti tilannekuvan rakentaminen ja markkinoiden sekä oman lainaportfolion seuraaminen, kun näkyvyys tulevaisuuteen on ollut erittäin vähäistä jatkuvan muutoksen keskellä.
 • Newsec hallinnoimaan Suomen Hypoteekkiyhdistyksen asuntoja

  6.4.2020 6.4.2020 Suomen Hypoteekkiyhdistyksen asuntovarallisuuden hallinnointi siirtyi Newsecin hoidettavaksi 1.4. alkaen.
 • Korona-shokki iskee myös kiinteistömarkkinoihin – sijoittajakysyntä kuitenkin jatkuu

  27.3.2020 Koronaviruksen vaikutuksia kiinteistömarkkinoille on vielä vaikea arvioida. Alkushokin tasaantuessa ja tilannekuvan hahmottuessa on käynyt selväksi että, sijoittajien kiinnostus kiinteistömarkkinoihin jatkuu edelleen.
 • Asiakastiedote koronavirukseen liittyen

  16.3.2020 Newsec palvelee asiakkaitaan normaalisti koronavirusepidemiasta huolimatta. Tilanne vaatii kuitenkin erityisjärjestelyitä, joiden avulla pyrimme huolehtimaan oman henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuudesta sekä varmistamaan, että pystymme tarjoamaan palvelua mahdollisimman vähin häiriöin myös pandemian aikana.
 • Pohjoismaiset kiinteistömarkkinat matkalla kohti uutta ennätystä

  4.3.2020 Makrotalous heikkenee, mutta kiinteistömarkkinoiden näkymät ovat Pohjoismaissa edelleen hyvät. Newsecin uusimman arvion mukaan vuodesta 2021 tulee seuraavan viisivuotiskauden ja mahdollisesti koko vuosikymmenen vilkkain kiinteistökauppavuosi Pohjoismaiden tasolla. Newsec ennustaa, että kauppojen volyymi Pohjoismaissa on noin 45 miljardia euroa vuonna 2020 ja ennätykselliset 50 miljardia euroa vuonna 2021.