UUTISET


NEWSECIN KIINTEISTÖJOHTAMISEN TIIMI VAHVISTUU

Newsec Asset Management vahvistaa kiinteistöjohtamisen tiimiä nimittämällä Tomi Ventovuoren Senior Vice Presidentiksi vastuualueenaan digitalisaatio Newsec Nordic Asset Management organisaatiossa. Suomen Newsec Asset Management Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty samalla Miro Karttunen Mikko Sallan siirtyessä toimitusjohtajaksi HUS Kiinteistöt Oy:öön. Vuoden vaihteessa Newsec Nordic Asset Management vahvisti myös organisaatiotaan hankkimalla norjalaisen Basalen.

" Newsec Asset Management ottaa näiden muutosten myötä suuria edistysaskeleita ja pystyy näin vastaamaan markkinoiden vaatimuksiin. Tiedämme, että kilpailu kiristyy ja että meidän täytyy pystyä myymään osaamistamme yli markkinarajojen ja tarjoamaan älykkäitä ratkaisuja. Norjassa tapahtuneen Basalen yritysoston myötä saimme uuden, erittäin ammattitaitoisen tiimin ja paljon uusia asiakkaita. Digitalisaatioon panostamisen ja Suomen uuden toimitusjohtajan nimityksen myötä saamme varmasti uutta energiaa organisaatioon", sanoo Björn Lindeborg CEO Newsec Nordic Asset Management:stä.

Mikko Salla tuli Newsecille vuonna 2007 ja on ollut toimitusjohtajana elokuusta 2009. Hänen aikanaan Newsec Asset Management on kasvanut n. 180 työntekijällä ja liikevaihto 16 M € EUR. Mikon tapa johtaa on ollut arvostettua sekä sisäisesti että ulkoisesti.

"Olemme erittäin tyytyväisiä Mikon työhön niin yrityksen johtajana kuin asiakkaiden kanssa. Hän on pätevä, hänen kanssaan on ollut miellyttävä työskennellä ja toivotamme hänelle kaikkea parasta tulevaisuudessa" sanoo Björn Lindeborg, CEO Newsec Nordic Asset Management.

Miro Karttunen ja Tomi Ventovuori aloittavat uusissa tehtävissään 1. maaliskuuta 2017.

Lisätietoja:
Björn Lindeborg, CEO Newsec Nordic Asset Management
Tel. +46 70 519 3090