Kauppakeskusjohtaminen

Ammattimaista kauppakeskusjohtamista

Newsecin kauppakeskustiimin ammattilaiset huolehtivat kauppakeskuksen kilpailukyvystä ja kaupallisesta kehittämisestä tiiviissä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Kauppakeskusjohtaminen vaatii ajan hermolla pysymistä kuluttajakäyttäytymisen, mediakentän ja kaupan toimialan jatkuvasti muuttuessa. Newsecin johtamissa kauppakeskuksissa brändin rakennus, markkinointi ja kaupallinen kehittäminen ovat osaavissa käsissä. Seuraamme proaktiivisesti vähittäiskaupan markkinoita ja sen trendejä kehittääksemme kauppakeskuksista entistäkin vahvempia kauppapaikkoja.

Aktiivisen kauppakeskusjohtamisen avulla luomme kauppakeskuksista miellyttäviä ostospaikkoja, joissa kauppa käy ja joissa kuluttajat viihtyvät. Teemme tiivistä yhteistyötä kiinteistöjen omistajien ja kauppakeskuksissa toimivien liiketilojen vuokralaisten kanssa.  

  • Keskiössä asiakkaan tarpeet – rakennamme aina kunkin omistajan ja kauppakeskuksen tarpeita vastaavan kauppakeskusjohtamisen palvelumallin.
  • Tarjoamme asiakkaalle nimetyn kauppakeskustiimin, joka koordinoi keskuksen kaupallista johtamista ja markkinointia sekä operatiivisia toimenpiteitä, jotka tukevat kauppakeskuksen asemaa ensisijaisena kaupallisena kohteena omalla vaikutusalueellaan.
  • Newsecin kauppakeskusjohtamisen tiimin pitkä kokemus luo vahvan perustan laadukkaalle kauppakeskusjohtamisen palvelulle. Olennaisena osana tiimin ammattitaitoa on vahva osaaminen vuokrauksessa, markkinoinnissa, analytiikassa ja kaupallisten kehityshankkeiden läpivienneissä.

Ihmisläheinen kauppakeskusjohtaminen vuokralaistyytyväisyyden edellytyksenä

  • Nimetty kauppakeskuspäällikkö vastaa kauppakeskuksen vuokralaisyhteistyöstä, kaupallisten palveluiden johtamisesta, brändin rakentamisesta, markkinoinnista ja raportoinnista kauppakeskuksen omistajalle. Kauppakeskuspäällikkö on kohteen kasvot ja toimii yhteyshenkilönä vuokralaisyrityksille.

  • Kauppakeskusliiketoiminnan monitahoinen toimintaympäristö edellyttää kauppakeskusjohdolta kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia ja ymmärtää erilaisia näkökulmia. Avainasemassa ovat sujuva kommunikaatio ja riittävä sekä oikea-aikainen viestintä, jotka varmistavat liiketilojen käyttäjien korkean vuokralaistyytyväisyyden.
  • Osana kauppakeskusjohtamista tarjoamme kauppakeskusten omistajille laadukkaat ja luotettavat kaupalliset raportit tukemaan keskusten kehittämistä ja kaupallista onnistumista.

  • Kaupallisen johtamisen palveluiden lisäksi retail-palvelukokonaisuutemme kattaa laajat vuokrauksen ja analytiikan palvelut, sekä kauppakeskusympäristön teknisen ja ylläpidollisen johtamisen.

Tutustu kauppakeskuskohteisiimme

Ota yhteyttä

Jussi Kivitie Director, Shopping Center Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 420 11 46
Hanna Santasalo Head of Commercial & Asset Management Services, Newsec Property Asset Management in Finland +358 40 152 1778