Newsec

Transforming real estate, and beyond

Lyhyesti Newsecistä - tätä me olemme

Me Newsecillä tarjoamme sinulle täyden palvelun ratkaisut kiinteistöalalla – olitpa sitten kiinteistösijoittaja, omistaja tai vuokraamassa toimitilaa tai asuntoa.

Laajat kiinteistöneuvonannon palvelumme auttavat sinua niin kiinteistökaupoissa, vuokrauksessa kuin kiinteistöjen arvioinneissa ja analyyseissäkin.

Tarjoamme asiantuntemustamme myös toimitila- ja kiinteistöstrategioissa, toimitilajohtamisessa, sisustusarkkitehdin palveluissa ja tilasuunnittelussa.

Property Asset Management -asiantuntijamme palvelevat sinua kiinteistöjen taloushallintoon sekä kiinteistöjen ja kiinteistövarallisuuden johtamiseen liittyen.

Käytössäsi on yli 650 newseciläisen asiantuntijan osaaminen ympäri Suomen. Toimistomme palvelevat pääkaupunkiseudun lisäksi Tampereella, Oulussa, Turussa, Hämeenlinnassa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa, Lappeenrannassa, Lahdessa, Rovaniemellä, Porissa ja Joensuussa. 

Newsec on perustettu Ruotsissa 1994. Suomessa Newsecin historia alkoi jo vuonna 1989 Tallberg Toimitilajohto Oy:nä, jonka Newsec osti vuonna 2005. Newsec on osa Stronghold Invest -konsernia. Nykyään toimimme noin 2 400 työntekijän voimin seitsemällä eri markkina-alueella. Vuosittain Newsec

  • hallinnoi noin 68 miljardin euron kiinteistöomaisuutta Pohjoismaissa ja Baltiassa
  • kirjoittaa vuokrasopimuksia noin 1 500 000 neliömetristä; Suomessa 258 000 neliömetristä
  • toimii neuvonantajana kiinteistökaupoissa, joiden arvo yhteensä on noin 3 miljardia euroa; Suomessa 900 miljoonaa
  • tekee arviointeja ja analyysejä lähes 265 miljardin euron arvoiselle kiinteistöomaisuudelle, Suomessa 20 miljardin.
  • Ammattitaitomme kiinteistömarkkinoilla perustuu alan syvään ymmärrykseen, vahvaan paikalliseen osaamiseen sekä suuriin volyymeihin.

Newsec on mm. seuraavien yhdistysten jäsen: RAKLI, Green Building Council Finland, Suomen Kauppakeskusyhdistys, Henry ry, Kiinteistötyönantajat ry sekä Helsingin Kauppakamari.

Newsec osana Stronghold Investiä

Newsecin omistajiin kuuluu edelleen yrityksen perustaja Urban Edenström yhtiönsä Stronghold Investin kautta. Stronghold Invest on holding-yhtiö, joka omistaa ja kehittää kiinteistöalan yrityksiä Pohjois-Euroopassa. Stronghold Investin kautta Newsecillä on käytössään laaja verkosto yrityksiä ja osaamista kiinteistöalalta sekä vahva taloudellinen jalusta. 

Lue lisää Stronghold Investistä

0 Mrd€
Arviointeja
0 Mrd€
Neuvonantoja
0 Mrd€
Manageerauksessa
0
Ammattilaista

Palvelualueemme

Property asset management

Me Newsecissä tarjoamme laajan skaalan Property Asset Management -palveluita, aina käytännön teknisistä toteutuksista strategisiin analyyseihin ja suunnitteluun.

Advisory

Newsecissä tarjoamme räätälöityjä kiinteistöalan neuvonantopalveluita kiinteistösijoittajille, omistajille ja vuokralaisille. Laaja-alaisella osaamisellamme autamme muun muassa kiinteistökaupoissa, kiinteistöarvioinneissa ja -analyyseissä, toimitilavuokrauksessa ja kiinteistöstrategian kehittämisessä.

Tule meille töihin

Newsec on Suomessa ainoa kiinteistöalan täyden palvelun yritys, joten voimme tarjota sinulle loistavat mahdollisuudet laajentaa osaamistasi kiinteistöalan eri osa-alueilla. Konsernimme toimii Pohjois-Euroopan markkinoilla, joten halutessasi tarjoamme myös mahdollisuuden edetä urallasi kansainvälisesti.

Arvomme

Newsec on vahvasti arvojohdettu yritys. Toimintamme vankkana perustana ovat neljä arvoamme: Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity.

Ajankohtaista | Uutiset

Täältä löydät uutisemme.