Vastuullisuus

Vastuullisuus Newsecissä

Me Newsecillä haluamme edistää kestävämpää yhteiskuntaa, jossa meillä on aktiivinen rooli niin organisaationa, työnantajana kuin yhteistyökumppanina. Uskomme, että läheinen yhteistyö asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa johtaa korkeampaan vastuullisuuden tasoon. Haluamme jättää positiivisen jäljen yhteiskuntaan toimimalla niin ekologisen, taloudellisen kuin sosiaalisenkin hyvinvoinnin puolesta. Vastuullisuuden ja koko liiketoimintamme perustana ovat Newsecin arvot: Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Integrity ja Innovation.

Read in English.

Newsecin vastuullisuustyö perustuu Newsecin strategiaan ja arvoihimme Newsecin vastuullisuustyötä ohjaa vastuullisuuspolitiikka, Newsec Code of Conduct, sekä vastuullisuusstrategiamme, missä on määritelty strategiset pääteemamme: kestävät ratkaisut, osaavat ja hyvinvoivat ihmiset ja eettisyys liiketoiminnassa.
Vastuullisuusjohtaminen Newsecin tiimit edistävät Newsecin vastuullisuustavoitteita osana päivittäistä tekemistä, ja tiimien aiheesta vastaavat henkilöt kokoontuvat säännöllisesti käymään läpi ajankohtaisia vastuullisuusasioita. Vastuullisuustyötä johtaa Newsecin vastuullisuusohjausryhmä, ja raportoimme vastuullisuustavoitteiden edistymisestä vastuullisuusraportissamme.
Vastuullisuus asiakkaillemme Suurin vaikuttavuutemme on asiakkaittemme kiinteistöjen vastuullisuuden kehittämisessä. Tarjoamme myös suoraan erilaisia vastuullisuuteen liittyviä palveluita. Hankintojemme vastuullisuutta ohjaavat yritysvastuuvaatimukset toimittajille.

Helsingin pääkonttorimme on Green Office -sertifioitu:

Olemme kuuluneet vuodesta 2010 saakka WWF:n hallinnoimaan Green Office -verkostoon, ja Helsingin toimistollemme on myönnetty Green Office -merkki. Tavoitteenamme on Green Office -ohjelman avulla vähentää toimintamme aiheuttavaa ympäristön kuormitusta. Samalla pyrimme lisäämään tietoisuutta ympäristöasioista ja niiden tärkeydestä muun muassa antamalla henkilöstölle hyödyllisiä vinkkejä, joilla voi ottaa ympäristöasiat paremmin huomioon sekä työssä että vapaa-aikana. Suurimmat ympäristövaikutuksemme liittyvät liikkumiseen, hankintoihin ja energiankulutukseen. WWF tarkastaa toimistojen Green Office -järjestelmän säännöllisesti ja luovuttaa Green Office -merkin käyttöoikeuden toimistoille, joiden ympäristöjärjestelmä täyttää ohjelman edellyttämät kriteerit.

Olemme myös Finnish Green Building Council -jäsen.

Green Office GreenBuilding

 

Lue lisää vastuullisista toimintatavoistamme

Tule meille töihin Lue lisää
Vastuullisuus- ja sisäilmapalvelut Lue lisää
Newsec Code of Conduct Lue lisää

Lisätietoja

Anna Aaltonen Director, Sustainability & Quality, Newsec Property Asset Management +358 40 179 3985