Ympäristövaikutusten minimoiminen

Suurin vaikuttavuus toiminnassamme on asiakkaidemme kiinteistöjen kestävä ylläpito ja kehittäminen. Tuemme asiakkaidemme vastuullisuustavoitteiden toteutumista. Edistämme kestäviä ratkaisuja ottamalla aktiivisesti käyttöön uutta teknologiaa ja kehittämällä kiinteistöjä. Hiilineutraaliuden edistäminen ja kiinteistöjen elinkaaren pidentäminen ovat tärkeä osa työtämme. Edistämme asiakkaidemme uusiutuvan energian käyttöä, sekä kehitämme kierrätyksen ja kestävän liikkumisen ratkaisuja. Kehitämme vastuullisuudesta uutta liiketoimintaa.

Pääkonttorimme on Green Office –sertifioitu, ja olemme sitoutuneet Net Zero Carbon Buildings Commitmentiin, eli työskentelemme energiankäytöltään hiilineutraaleissa tiloissa vuoteen 2030 mennessä. Liikkuminen aiheuttaa oman toimintamme suurimmat ympäristövaikutukset. Sen vaikutuksia pyrimme minimoimaan valitsemalla toimistojemme sijainnit viisaasti, kannustamalla julkisen liikenteen käyttöön, yhteiskäyttöautoilla sekä pyöräilyä edistämällä.

Takaisin Code of Conduct -sivulle.

Esimerkkejä

Käydessäsi vastikään vastuullesi annetussa kohteessa kiinnität huomiota kiinteistön laitteistoon, joka on selvästi vanhanaikaista ja paljon energiaa kuluttavaa. Miten menettelet?

Otat asian esille asiakkaan kanssa sopivassa yhteydessä, ja kannustat asiakasta investoimaan ympäristöystävällisempään toteutusvaihtoehtoon.

Toimit asiakkaan edustajana vuokraneuvotteluissa. Vuokralainen ehdottaa tapaamista toimistollaan koskien uuden vuokrasopimuksen ehtoja. Matka asiakkaan luokse on pitkä ja nopein lentäen. Mietit, että kasvokkain tapaaminen ei ole sopimusneuvottelun kannalta välttämätöntä, mutta olisi mukava päästä tuulettumaan toimistolta. Tilaatko lentoliput?

Ehdotat asiakkaalle palaveria etäyhteyksin, jottei palaverin takia tarvitse matkustaa turhaan. Jos kasvokkain tapaaminen on kuitenkin jostain syystä tarpeellista, koetat etsiä ympäristöystävällisimmän matkustustavan, kuten junan.