Kiinteistöalan ura Newsecillä

Erilaisia polkuja kiinteistöalan sekä taloushallinnon ammattilaisille ja asiantuntijoille

Tätä me haluamme tarjota työelämääsi

Newsecillä pääset näkemään kiinteistöalaa joka suunnasta ja tekemään monipuolisia töitä hengeltään inhimillisessä, kehittyvässä ja eteenpäin katsovassa kasvuyrityksessä. Useimmat tehtävämme sopivat taloushallinnon ja kiinteistöliiketoiminnan ammattilaisille, mutta porukassamme on tilaa monenlaiselle asiantuntijaosaamiselle sekä oman juttunsa etsijälle. Lue lisää siitä, mitä me voimme tarjota työelämääsi.

Newsec on Great Place to Work® -sertifioitu yritys ja sijoittunut jo neljätoista kertaa peräkkäin Suomen parhaiden työpaikkojen listalle Great Place to Work® Finlandin tutkimuksessa. Vuonna 2021 sijoituimme upeasti toiselle sijalle suurten yritysten sarjassa.

Great Place to Work 2021

Voimakkaasti karttuvaa osaamista Meillä tehdään usein pitkiä uria. Se johtuu siitä, että voit kasvaa, edetä ja tehdä sivuttaisliikkeitä talon sisällä. Eri tehtävissämme saat harvinaislaatuisen laajan katsauksen kiinteistöalalle niin asiakastyön kuin sisäisten kehitysprojektiemmekin kautta.
Tinkimätöntä välittämistä Meille mahtuu pelkästään mukavia ja yhteishenkeen satsaavia ihmisiä. Välitämme työkavereistamme ja asiakkaistamme tinkimättömästi. Arvopohjaisen johtamiskulttuurimme ytimessä ovat työntekijöiden hyvään arkeen panostaminen ja tuki.
Vakaan kasvuyrityksen hyvät puolet Koko yhteiskunta pyörii kiinteistöissä. Siksi niin toimiala kuin yrityksemmekin kasvavat vakaasti. Olemme alan kärkiosaajia toimialueellamme Pohjois- Euroopassa, mikä mahdollistaa sinulle yhteistyön kautta myös kansainväliset verkostot alan kollegoidesi kanssa.

TUTUSTU AVOIMIIN TYÖPAIKKOIHIMME

Mahdollisuuksia monenlaisille osaajille. 

"Ei tarvitse jumahtaa yhteen rooliin, vaan talon sisällä pystyt vaihtamaan erilaisiin tehtäviin sen mukaan, mistä omat vahvuutesi ja kiinnostuksesi löytyvät."

Sanna, kiinteistöpäällikkö

"Tykkäsin siitä, ettei Newsecillä tarjottu valmista johtamisen käsikirjaa, vaan sain itse etsiä sopivat tavat auttaa tiimiäni onnistumaan arjen työssä."

Simo, kiinteistökaupan ammattilainen

Katso avoimet työpaikkamme

Etsitkö tietoa kiinteistöliiketoiminnan tai taloushallinnon uramahdollisuuksista? Tervetuloa tutustumaan, miten me Newsecillä voisimme auttaa sinut eteenpäin urallasi – alla olevista linkeistä löydät avoimet työpaikkamme. Jos olet urasi alussa, rohkaisemme sinua lukemaan lisää junior-tason tehtävistämme!

Tutustu tarkemmin arkeemme ja meihin työkavereina

Lue lisää, millaisilta taustoilta newsecläiset tulevat. Valitsimme sinulle tähän myös erilaisia juttuja ja uutisia työelämästä kiinteistöalalla, jotta pääset sisälle arkeemme!

Jäikö meiltä jokin kysymyksesi vastaamatta?

Jos haluat kysyä avoimesta työpaikasta, löydät tehtävästä vastaavan yhteyshenkilön yhteystiedot suoraan työpaikkailmoituksesta. Jos haluat jutella yleisesti urasta meillä, laita viestiä osoitteeseen hr@newsec.fi, niin autamme sinua mielellämme.

Yhteystiedot

Eeva Paavilainen Head of Human Resources, Newsec in Finland +358 40 651 6372
Laura Saari HR Specialist, Newsec in Finland +358 50 518 8389
Heidi Lehtinen Workplace and Wellbeing Director, Newsec in Finland +358 44 256 6986
Saara Kettunen HR Project Manager, Newsec in Finland +358 40 745 0564