Tule meille töihin!

Ura Newsecillä

Kiinnostaako sinua työskentely kiinteistöalalla huippuasiantuntijoiden kanssa? 

Meillä Newsecissä henkilöstö välittää aidosti niin toisistaan, työstään kuin asiakkaistaankin. Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintatapojamme, palveluitamme ja henkilöstömme osaamista.

Newsec on vahvasti arvojohdettu yritys. Toimintakulttuurimme tiivistyy pääarvoomme Passion for Colleagues and Clients, joka ilmentää henkilöstömme suurta sitoutumista työhönsä niin työyhteisönsä kuin asiakkaidensa parhaaksi.

Uskomme Newsecissä tiimityöskentelyyn ja siihen, että jokainen jäsen tuo tiimiin oman osaamisensa ja panoksensa toisiaan täydentäen. Siksi meillä työskentelee insinöörejä, humanisteja, ekonomeja, graafikkoja, lakimiehiä ja monia muita oman alansa huippuosaajia.

Laaja-alaiset kiinteistöalan osaajamme ja syvällisesti erikoistuneet asiantuntijamme muodostavat tiimejä, jotka luovat kannustavan työskentely-ympäristön sekä asiakkailleen että itselleen ja siten yltävät taloudellisiin tavoitteisiin.

Me Newsecissä arvostamme uusia ideoita ja myös kykyä toteuttaa ne. Meillä opitaan virheistä, kääritään hihat ja jatketaan työntekoa – huumoria unohtamatta. Meillä työskentelee ihmisiä, jotka jakavat arvomaailmamme ja haluavat kehittyä työssään. Newsec on Suomessa ainoa kiinteistöalan täyden palvelun yritys, joten tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet laajentaa osaamistasi alan eri osa-alueilla. Konsernimme toimii Pohjois-Euroopan markkinoilla, joten halutessasi tarjoamme myös mahdollisuuden edetä urallasi kansainvälisesti.

Great Place to Work 2020

Newsec on Great Place to Work® -sertifioitu yritys ja sijoittunut jo kolmetoista kertaa peräkkäin Suomen parhaiden työpaikkojen listalle Great Place to Work® Finlandin tutkimuksessa. Vuonna 2020 sijoituimme upeasti sijalle 6 keskisuurten yritysten sarjassa.

TUTUSTU AVOIMIIN TYÖPAIKKOIHIMME

Mahdollisuuksia monenlaisille osaajille. 

Meillä on joustoa, yhteishenkeä ja tekemisen meininkiä!

Great Place to Work® Finlandin tutkimuksessa henkilöstömme näkemykset Newsecistä työpaikkana olivat muun muassa seuraavanlaisia:

"Ensimmäinen työpaikka, jossa johto oikeasti on kiinnostunut työntekijöiden hyvinvoinnista kokonaisvaltaisesti."

"Saan tehdä vaihtelevaa ja vastuullista työtä ja hyödyntää pitkää uraani muiden opettamiseen."

"Dynaaminen tekemisen meininki sekä kannustava palkkaus. Työyhteisö ja lähimmät työkaverit ovat kuin perhe."

"Newsec panostaa valtavasti henkilöstöön ja tulokset näkyvät. Erittäin vahva yhteishenki, ilman apua en ole jäänyt ikinä. Tarvittaessa saan aina yhteyttä johtoon riippumatta siitä, mistä on kysymys."

"Työ joustaa tarvittaessa, tärkeät ja kiireelliset henkilökohtaiset asiat voi hoitaa vaikka keskellä päivää. Tämä jousto maksaa itsensä takaisin monin verroin. Työt voi tehdä vapaasti ilman, että kukaan kyttää."

Aika huippua, vai mitä? Haluatko olla osa tätä työyhteisöä? Katso avoimet työpaikkamme.

Katso videolta Newsec Property Asset Managementin henkilöstökonferenssin tunnelmia! 

 

Järjestimme luonnonkauniissa Jurmalassa henkilöstökonferenssin, jonka teemana oli Wellbeing - monipuolisesti hyvinvointia, liikettä, yhdessä tekemistä, keskustelua, tiimihenkeä.

Henkilöstömme osallistui konferenssin suunnitteluun ja aktiviteettien toteutukseen, jolloin lopputuloksena oli ikimuistoinen ja juuri meidän näköisemme konferenssimatka.

Yhteystiedot

Eeva Paavilainen Head of Human Resources, Newsec in Finland +358 40 651 6372
Laura Saari HR Specialist, Newsec in Finland +358 50 518 8389
Heidi Lehtinen Workplace and Wellbeing Director, Newsec in Finland +358 44 256 6986
Saara Kettunen HR Project Manager, Newsec in Finland +358 40 745 0564