Tule meille töihin!

Ura Newsecillä

Kiinnostaako sinua työskentely kiinteistöalalla huippuasiantuntijoiden kanssa? 

Meillä Newsecissä henkilöstö välittää aidosti niin toisistaan, työstään kuin asiakkaistaankin. Olemme innovatiivinen ja yrittäjähenkinen yhtiö ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintatapojamme, palveluitamme ja henkilöstömme osaamista.

Newsec on vahvasti arvojohdettu yritys. Toimintakulttuurimme tiivistyy pääarvoomme Passion for Colleagues and Clients, joka ilmentää henkilöstömme suurta sitoutumista työhönsä niin työyhteisönsä kuin asiakkaidensa parhaaksi.

Uskomme Newsecissä tiimityöskentelyyn ja siihen, että jokainen jäsen tuo tiimiin oman osaamisensa ja panoksensa toisiaan täydentäen. Siksi meillä työskentelee insinöörejä, humanisteja, ekonomeja, graafikkoja, lakimiehiä ja monia muita oman alansa huippuosaajia.

Laaja-alaiset kiinteistöalan osaajamme ja syvällisesti erikoistuneet asiantuntijamme muodostavat tiimejä, jotka luovat kannustavan työskentely-ympäristön sekä asiakkailleen että itselleen ja siten yltävät taloudellisiin tavoitteisiin.

Me Newsecissä arvostamme uusia ideoita ja myös kykyä toteuttaa ne. Meillä opitaan virheistä, kääritään hihat ja jatketaan työntekoa – huumoria unohtamatta. Meillä työskentelee ihmisiä, jotka jakavat arvomaailmamme ja haluavat kehittyä työssään. Newsec on Suomessa ainoa kiinteistöalan täyden palvelun yritys, joten tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet laajentaa osaamistasi alan eri osa-alueilla. Konsernimme toimii Pohjois-Euroopan markkinoilla, joten halutessasi tarjoamme myös mahdollisuuden edetä urallasi kansainvälisesti.

Great Place to Work 2019

Newsec on jo kaksitoista kertaa peräkkäin sijoittunut Suomen parhaiden työpaikkojen listalle Great Place to Work® Finlandin tutkimuksessa. Vuonna 2019 sijoituimme upeasti sijalle 4 keskisuurten yritysten sarjassa.

Meillä välitetään ja viihdytään!

Henkilöstötyytyväisyyskyselyssä kysyimme, mikä tekee Newsecistä hyvän työpaikan. Henkilöstömme vastasi muun muassa seuraavasti:

  • ”Ihmisistä välitetään henkilökohtaisesti ja otetaan huomioon yksityiselämän tilanteet. Kannustetaan itsestä huolehtimiseen. Tulee tunne, että olen ihmisenä arvokas, en vain työntekijänä.”
  • ”Nuorekas, välitön ja lämmin työilmapiiri. Hyvät edut ja mahtava sijainti. Työntekijöistä välitetään ja henkilökohtaiseen osaamisen kehittämiseen panostetaan mielestäni paljon. Useat monipuoliset henkilöstötapahtumat vuoden aikana lujittavat Newsec-henkeä. Ihmiset viihtyvät täällä.”
  • ”Oman tiimin loistava yhteishenki ja tekemisen meininki. Tiimin heterogeenisuus: kokemusta ja armotonta ammattitaitoa ja sitten nuorta intoa, ideoita ja nälkää.”

Katso videolta Newsec Property Asset Managementin henkilöstökonferenssin tunnelmia! 

 

Järjestimme luonnonkauniissa Jurmalassa henkilöstökonferenssin, jonka teemana oli Wellbeing - monipuolisesti hyvinvointia, liikettä, yhdessä tekemistä, keskustelua, tiimihenkeä.

Henkilöstömme osallistui konferenssin suunnitteluun ja aktiviteettien toteutukseen, jolloin lopputuloksena oli ikimuistoinen ja juuri meidän näköisemme konferenssimatka.

Yhteystiedot

Eeva Paavilainen Head of Human Resources, Newsec in Finland +358 40 651 6372
Laura Saari HR Coordinator, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 518 8389