KIINTEISTÖARVIOINNIT
JA ANALYYSIT

kiinteistösijoittajat


KIINTEISTÖARVIOINNIT JA ANALYYSIT

Newsec tarjoaa arvioinnin huippuammattilaisten näkemyksen kiinteistöinvestointeihin ja -kehittämiseen. Palveluitamme ovat muun muassa sijoitussalkun sekä yksittäisten kiinteistöjen arvioinnit, kiinteistökehitysanalyysit, kiinteistösalkun tuotto- ja riskianalyysit, kiinteistökauppaan liittyvät Due Diligence -projektinjohtopalvelut sekä markkinatutkimukset ja -ennusteet alan kehityksestä.

Luotettava yhteistyökumppani
Koko Pohjois-Euroopan ammattitaitoisin ja kokenein arviointi- ja analyysitiimimme antaa oikean ja luotettavan kuvan kiinteistösijoitustenne nykytilasta ja tulevaisuudesta. Tarjoamme luotettavat ja täsmälliset arviot ja analyysit kiinteistökauppaan, sisäiseen päätöksentekoon, kiinteistökehitykseen, rahoitukseen sekä ulkoiseen raportointiin liittyen AKA- ja RICS-arvioitsijoiden toimesta. Asiakasprojekteihin kootaan aina paras mahdollinen tiimi jonka osaaminen vastaa parhaiten tarvetta.

Ota yhteyttä
Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Hannu Ridell

+358 50 559 5527 hannu.ridell@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Kiinteistösalkkustrategiat

Olemassa oleva kiinteistösalkku on usein lopputulos usean vuoden investoinneista, jotka kukin on tehty investointiajankohdan suhteen parhailla silloin saatavilla olleilla tiedoilla. Aika ajoin on kuitenkin hyvä tarkistaa tai jopa laatia aivan uusi kiinteistösijoitus- ja portfoliostrategia ja tätä kautta saada objektiiviset ulkopuoliset näkemykset ja suositukset optimaalisesta salkkurakenteesta, joka vastaa sitä tuotto-riskisuhdetta, jota halutaan.

Ennen kuin pitkäaikaisen strategian toteuttamisesta päätetään, tarvitaan tarkka ja kattava pohjatyö strategiaa varten. Olemme tässä parhaimmillamme - meiltä saat myös vankan asiantuntija-avun strategian toteuttamiseen, olipa sitten kyseessä kiinteistöjen myynnit salkusta tai ostot salkkuun.

Kiinteistöstrategiat tulevaisuuden tarpeisiin
Koko Pohjois-Euroopan laajin ja syvällisin arviointi- ja analyysiosaamisemme yhdistettynä vahvaan käyttäjätuntemukseemme sekä vuokraus- ja kaupanteko-osaamiseemme mahdollistaa hyvän näkemyksen strategioiden laatimiseen.

Ota yhteyttä
Ota minuun yhteyttä
Otan sinuun yhteyttä
x

Ota minuun yhteyttä

Juhani Reen

+358 50 1696 juhani.reen@newsec.fi

Otan sinuun yhteyttä

Jätä yhteystietosi, niin otan sinuun yhteyttä viimeistään kahden työpäivän kuluessa.

Case studies