Business Park -johtaminen

Business Park -johtaminen

Business Park -kohteet vaativat erityisosaamista ja monipuolista kokemusta. Meillä Newsecillä on juuri yrityspuistoihin erikoistunut Business Park -tiimi, joka tarjoaa kokonaisvaltaista kiinteistöjen management-palvelua. Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii niin omistajien kuin vuokralaisasiakkaidenkin hyvinvoinnista ja päivittäisistä arjen toiminnoista sekä kehittää kiinteistöjä proaktiivisesti varmistaen, että palveluiden laatu pysyy korkeana. Newsecin Business Park -kohteissa on vaivatonta toimia, iloinen ilmapiiri ja tekemisen meininki.

  • Miksi Newsec? Toimintamallissamme nimetty Business Park Manager vastaa aina kokonaisuudesta ja laatulupauksestamme yhdessä teknisen managerin kanssa.
  • Ammattitaitoiset kohdevastaavat hoitavat tehokkaasti myös toimitilavuokrauksen sekä nykyisten sopimusten uudelleenneuvottelut.
  • Kehitämme Business Park -kokonaisuutta proaktiivisesti ja varmistamme, että asiakastyytyväisyys pysyy korkeana, kohde houkuttelevana ja teknisesti toimivana sekä kassavirta hyvällä tasolla.

Ihmisläheinen kiinteistöjohtaminen tuottaa tulosta

Nimetty Business Park Manager vastaa yrityspuiston korkeasta vuokralaistyytyväisyydestä, palvelujen johtamisesta ja vapaina olevien tilojen vuokrauksesta sekä huolehtii myös kohteen turvallisuudesta. Business Park Manager on kohteen tuttu kasvo ja kaikkien vuokralaisyritysten yhteyshenkilö. Kohdetta johdetaan kuitenkin vahvalla tiimillä, jonka vastuulla ovat niin pienet käytännön asiat kuin laajat kokonaisuudetkin.

Kokenut tekninen manageri huolehtii kohteen teknisestä ylläpidosta ja kehityksestä Business Park Managerin aisaparina. Kokonaispalvelun tuottamisessa ovat mukana myös muutostöistä vastaava projektipäällikkö sekä vuokra-, yhtiö- ja taloushallinnon asiantuntijatiimimme.

Laajat lisäpalvelumme tarjoavat mahdollisuuden kehittää kohdetta helposti yhden yhteyshenkilön kautta. Olipa kyseessä tekninen kehitys, energiankäytön hallinta, tilasuunnittelu, ympäristöasiat, kohteen arviointi tai vaikkapa huoltokirjakoordinoinnin palvelut, hoituvat ne jouhevasti Newsecin asiantuntijoiden avulla.

Brändin rakennus ja toimitilavuokraus kuuluvat Business Park -kohteissa ydintyöhömme. Markkinointitoimien ja omien suorien kontaktointiemme lisäksi aktiivinen yhteistyö kiinteistövälittäjien kanssa tavoittaa laajasti uusia potentiaalisia vuokralaisyrityksiä ja tuo vapaille tiloille vahvan markkinanäkyvyyden.

Case studies

Ota yhteyttä

Elisa Palosuo Senior Key Account Manager, Team Leader, Newsec Property Asset Management in Finland +358 40 587 13 95