Kiinteistöjen taloushallinto

Kiinteistöjen taloushallinto

Tarjoamme Newsecissä käyttöösi yli sadan talous-, vuokra- ja yhtiöhallinnon asiantuntijan korkeatasoiset ja luotettavat palvelut sekä korkealaatuisen raportoinnin. Räätälöimme palvelukokonaisuutemme aina tarpeitasi parhaiten vastaavaksi. 

Osaamisemme kattaa kaikki taloushallinnon palvelut niin yksittäisille kiinteistöyhtiöille, holding-yhtiöille kuin erilaisille kiinteistörahastoillekin. Nopeasti kasvava asiantuntijoidemme joukko palvelee monipuolisesti sekä kansainvälisiä että kotimaisia asiakkaita. Newsecin kattavan paikallistoimistojen verkon kautta palvelemme sinua useilla paikkakunnilla Suomessa. 

  • Miksi Newsec? Raportoimme aina täsmällisesti ja oikea-aikaisesti.
  • Tarjoamme käyttöösi erittäin laajan asiantuntemuksen.
  • Meillä on vahvaa kansainvälistä osaamista ja kokemusta myös ulkomaalaisomisteisten kiinteistösalkkujen taloushallinnosta.

Tarjoamme muun muassa:

  • Taloushallinto- ja raportointipalveluita, joihin kuuluvat niin rahasto- ja sijoittajaraportointi, konsernilaskenta, IFRS-raportointi, kirjanpito ja tilinpäätökset kuin veroilmoitusten hoitaminenkin. Huolehdimme myös rahaliikenteestä ja ostolaskujen käsittelystä ja osallistumme erilaisiin yritysjärjestelyihin.

  • Vuokrahallinnon palveluita, joiden puitteissa voimme tehdä sopimuskannan läpikäynnin ja kokoamisen sekä vuokrantarkistukset, laskuttaa vuokria ja kuluja ja huolehtia vakuuksien valvonnasta. Hoidamme myös vuokrareskontran ja perinnän sekä vuokrasopimuksiin liittyvän raportoinnin.
  • Yhtiöhallinnon palvelut, jolloin laadimme muun muassa hallituksen ja yhtiökokouksen pöytäkirjat, teemme erilaiset ilmoitukset viranomaisille sekä huolehdimme yhtiöjärjestyksen muutoksista, yhtiöhallinnon dokumentaation ylläpidosta ja DD-materiaalin hallinnasta.

Ota yhteyttä

Kari Kainulainen Head of Financial Management Services, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 555 2466