KIINTEISTÖJOHTAMINEN

Kiinteistöjohtaminen

Newsecin kiinteistöjohtamisen monipuoliset ammattilaiset vastaavat kiinteistösalkkusi tuottavuudesta. Strategisena kumppaninasi vastaamme kohteiden käyttöasteista, hoidamme vuokrauksen, tunnistamme kehityskohdat ja varmistamme vuokralaisten tyytyväisyyden. Me Newsecillä hallinnoimme Suomessa 6,7 miljoonan neliön verran toimistoja, business park -kiinteistöjä, kauppakeskuksia ja asuntoja. Hallinnoimamme kohteet sijaitsevat eri puolilla Suomea, joten hoidamme kohteita aina parhaalla paikallisella asiantuntemuksella.

  • Miksi Newsec? Tarjoamme saman katon alta kaikkien kiinteistötyyppien ammattimaista managerointia.
  • Käytettävissäsi ovat kokonaisvaltaiset palvelut ja yli 360 kiinteistöalan asiantuntijan osaaminen.
  • Toimintamallissamme nimetty asiakkuuspäällikkö vastaa aina kokonaisuudesta ja laatulupauksestamme.

Kiinteistöjohtamisen palveluina tarjoamme:

  • Toimitilojen johtamisen palveluita, jolloin toimisto-, liike-, teollisuus- ja logistiikkakiinteistöjen johtamiseen keskittyneet asiantuntijamme huolehtivat kokonaisvaltaisesti kiinteistösalkustasi ja tarjoavat kaikki tarvitsemasi palvelut. Nimetty asiakkuuspäällikkö koordinoi palveluita ja hänen kauttaan yhteydenpito hoituu sujuvasti. Lue lisää.

  • Business park -johtamista – Business park -tiimimme on erikoistunut yhden tai useamman omistajan monikäyttäjäkohteiden vuokraamiseen ja johtamiseen. Tarjoamme yrityspuisto- ja business park -kiinteistöjen rakennuttajille ja sijoittajille ammattimaiset palvelut konseptin suunnittelusta sen toteuttamiseen sekä palveluiden johtamiseen ja vuokraukseen. Tavoitteenamme on luoda korkealaatuinen ympäristö, joka takaa omistajilleen hyvä tuoton houkuttelemalla vuokralaisia, pitämällä käyttöasteen korkeana ja vaihtuvuuden matalana. Lue lisää.

  • Kauppakeskusjohtamisen palveluita, joissa monipuolinen asiantuntijatiimimme tarjoaa kaiken analyyseistä, konseptin rakentamisesta ja kuluttajamarkkinointistrategian laadinnasta aina kauppakeskuksen tulokselliseen johtamiseen. Lue lisää.
  • Asuntoliiketoiminnan palveluita ammattimaisille asuntosijoittajille. Asiakkaitamme ovat asuntorahastot, eläkeyhtiöt, säätiöt sekä yksityiset ja julkiset yhteisöt, joilla on merkittävä vuokra-asuntokanta ja halu ulkoistaa kaikki vuokra-asuntoihin liittyvä operatiivinen toiminta. 40 Newsecin ammattilaista hoitaa tällä hetkellä n 14 000 asuntoon liittyvät vuokraus-, isännöinti-, talous- ja yhtiöhallintopalvelut. Panostamme erityisesti asukastyytyväisyyteen, korkeaan käyttöasteeseen sekä aitoon kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa.

  • Vuokrauspalveluita, kun tarvitset vuokralaisia vapaisiin tai vapautuviin tiloihin, välittäjäyhteistyön koordinointia ja laadukasta vuokralaissuhteiden hoitoa. Me Newsecillä tarjoamme käyttöösi laajan tilanhakijarekisterin sekä monipuoliset, ammattitaitoiset ja kokeneet vuokrausasiantuntijamme koko Suomen alueella. Vuokrauspalvelumme kattaa laajasti vuokrauksen eri osa-alueet aina kohdekohtaisesta vuokraussuunitelmasta vuokrauksen operatiivisiin toimenpiteisiin ja vuokralaismuutosten koordinointiin. Meiltä saat myös osaavat tilamarkkinoinnin ja -suunnittelun asiantuntijat vuokrausprosessisi tueksi.

Ota yhteyttä

Miro Karttunen Head of Property Asset Management, Newsec in Finland +358 40 193 1042
Risto Mustaniemi Head of Residential Properties Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 40 041 0119
Johanna Harjunmaa Senior Shopping Center Manager, Team Leader, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 326 5638
Hanna Santasalo Head of Leasing & Retail, Newsec Property Asset Management in Finland +358 40 152 1778