Kiinteistöjohtaminen

Kiinteistöjohtaminen

Newsecin kiinteistöjohtamisen monipuoliset ammattilaiset varmistavat, että kiinteistösalkkusi tuotto pysyy ja kehittyy. Olemme kiinteistönomistajan strateginen kumppani, joka auttaa pitkäjänteisesti kehittämään kiinteistöjen tuottokykyä ja arvoa. Proaktiivinen kiinteistöjohtamisemme tähtää tilojen korkeisiin käyttöasteisiin ja vuokralaisten hyvään asiakastyytyväisyyteen. Kiinnitämme jokaiselle kiinteistösalkulle asiakaspäällikön, joka vastaa asiakkaan suuntaan kokonaisuudesta ja vie yhteisesti sovitut tavoitteet ja toimenpiteet käytäntöön.

Hoidamme kokonaisvaltaisesti kiinteistön jokapäiväiset toiminnot ja vuokraamme tilat. Tunnistamme myös kiinteistössä olevat kehitystarpeet ja autamme kiinteistönomistajia pienien muutostöiden sekä laajempien kiinteistökehityshankkeiden kanssa. Vastuullisuustiimimme auttaa mieluusti parantamaan kiinteistöjen energiatehokkuutta, konsultoi sisäilma-asioissa tai ympäristösertifiointiprosessien kanssa.

Newsecillä hallinnoimme Suomessa noin yhdeksän miljardin arvosta toimistoja, business park -kiinteistöjä, kauppakeskuksia, teollisuuskiinteistöjä, logistiikkakohteita, palvelu- ja hoivakiinteistöjä sekä asuntoja. Hallinnoimamme kohteet sijaitsevat eri puolilla Suomea. Newsecillä on jo 12 toimistoa eri puolilla Suomea, joten yhdistämme kiinteistöjen hoidossa parhaan paikallisen osaamisen ja koko Newsecin yli 550 maanlaajuisen asiantuntemuksen.

  • Miksi Newsec? Kokonaisvaltainen ja monipuolinen kiinteistöalan osaaminen, joka tukee omistajaa kiinteistön koko elinkaaren ajan.
  • Koko maan kattava toimistoverkosto – ammattilaisemme ovat lähellä kohteita ja tuntevat paikalliset markkinat.
  • Nimetty asiakaspäällikkö, joka vastaa asiakkaan suuntaan kokonaisuudesta ja laatulupauksestamme sekä johtaa Newsecin sisäistä asiakkuustiimiä

Kiinteistöjohtamisen palveluina tarjoamme:

  • Toimitilojen johtamisen palveluita, jolloin toimisto-, liike-, teollisuus-, logistiikka- ja hoivakiinteistöjen johtamiseen keskittyneet asiantuntijamme huolehtivat kokonaisvaltaisesti kiinteistösalkustasi ja tarjoavat kaikki tarvitsemasi palvelut. Nimetty asiakkuuspäällikkö koordinoi palveluita kokonaisuutena ja hänen kauttaan yhteydenpito hoituu sujuvasti. Lue lisää.

  • Business park -johtamista – Business park -tiimimme on erikoistunut yhden tai useamman omistajan monikäyttäjätoimistokohteiden vuokraamiseen ja johtamiseen. Tarjoamme yrityspuisto- ja business park -kiinteistöjen rakennuttajille ja sijoittajille ammattimaiset palvelut konseptin suunnittelusta sen toteutukseen sekä palveluiden johtamiseen ja toimitilavuokraukseen. Tavoitteenamme on luoda korkealaatuinen ja tilojen käyttäjiä palveleva ympäristö, joka takaa omistajilleen hyvän tuoton houkuttelemalla vuokralaisia, pitämällä käyttöasteen korkeana ja vaihtuvuuden matalana. Lue lisää.

  • Kauppakeskusjohtamisen, vuokrauksen ja konsultoinnin palveluita, joissa monipuolinen asiantuntijatiimimme tarjoaa kauppakeskusten operoinnin, vuokrauksen ja kehittämisen kokonaisvaltaiset palvelut. Kaupan toimialan analyytikkomme tuottavat päätöksenteon ja kaupallisen suunnittelun taustaksi erilaisia analyyseja, joiden pohjalta autamme rakentamaan konsepteja. Toimitilavuokrauksen tiimissämme on vuokraneuvottelijoita, joilla on pitkä kokemus liiketilojen vuokrauksesta. Kauppakeskustiimimme laatii kuluttajamarkkinointistrategian ja vie siinä määritellyt toimenpiteet käytäntöön. Kokenut operatiivisen kauppakeskustiimimme johtaa kohteita tuloksellisesti ja hyvässä yhteistyössä kauppakeskusten vuokralaisten kanssa, päämääränään vahva asiakas- ja kassavirta. Lue lisää.
  • Asuntoliiketoiminnan palveluita monipuolisia asuntoliiketoiminnan ja isännöinnin palveluita ammattimaisille asuntosijoittajille. Hoidamme ulkoisena kiinteistöjohtamisen palveluiden tuottajana asuntosijoittajien puolesta kaikki heidän omistamiinsa vuokra-asuntoihin liittyvät operatiiviset toiminnot. Asiakkaitamme ovat erilaiset kotimaiset ja ulkomaiset asuntosijoitusrahastot, eläkevakuutusyhtiöt, säätiöt ja yksityiset sekä julkiset yhteisöt, joilla on merkittävä vuokra-asuntokanta. Manageerauksessamme on jo 30 000 asuntoa ympäri Suomea. Digitaalisuuteen vahvasti nojaava, nykyaikainen palvelumallimme tavoittaa vuokra-asuntojen etsijät ja asukkaat monikanavaisesti, asiakasystävällisesti ja 24 h vuorokaudessa. Read more in English.

  • Vuokrauspalveluita, kun tarvitset vuokralaisia vapaisiin tai vapautuviin tiloihin, välittäjäyhteistyön koordinointia ja laadukasta vuokralaissuhteiden hoitoa. Me Newsecillä tarjoamme käyttöösi laajan tilanhakijarekisterin ja ammattitaitoiset sekä kokeneet vuokrausasiantuntijamme koko Suomen alueella. Vuokrauspalvelumme kattaa laajasti vuokrauksen eri osa-alueet aina kohdekohtaisesta vuokraussuunitelmasta vuokrauksen operatiivisiin toimenpiteisiin ja vuokralaismuutosten koordinointiin sekä projektivuokraukseen. Meiltä saat myös osaavat tilamarkkinoinnin ja -suunnittelun asiantuntijat vuokrausprosessisi tueksi. Lue lisää toimitilahakupalvelustamme.

Ota yhteyttä

Niklas Jalonen Head of Commercial Properties Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 45 319 0710
Sanna Lehikoinen Head of Residential Properties Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 44 3783464
Jussi Kivitie Director, Shopping Center Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 420 11 46