Kiinteistövarallisuuden johtaminen

Kiinteistövarallisuuden johtaminen

Me Newsecissä tarjoamme kiinteistövarallisuuden johtamispalvelua kotimaisille ja kansainvälisille instituutioille, kiinteistörahastoille, investointipankeille sekä yksityisille kiinteistönomistajille. Ainutlaatuinen ja monipuolinen kokemuksemme kiinteistöalalta takaa laaja-alaisen näkemyksen ja osaamisen kiinteistövarallisuutesi hallintaan, oli se sitten toimistoa, liiketilaa, teollisuustilaa tai asuntoja.

Kiinteistövarallisuuden johtamisen tavoitteina ovat aina optimaalinen nettotuotto sekä korkea vuokralaistyytyväisyys. Työskentelemme kanssasi tunnistaaksemme erilaiset ratkaisuvaihtoehdot akuutteihin haasteisiin ja pitkän tähtäimen tavoitteisiin. Hoidamme kaikenkokoiset projektit alusta loppuun asti ammattitaidolla. Rakennamme aina asiakasprojekteihin osaavimman tiimin, joka voi koostua esimerkiksi kiinteistösijoittamisen ja rahoituksen, hanke- ja kiinteistökehityksen, toimitilavuokrauksen tai markkinoinnin asiantuntijoista.

  • Miksi Newsec? Suomen monipuolisin asiantuntijatiimimme auttaa kasvattamaan kiinteistövarallisuutesi arvoa ja parantamaan tuottoa, arvioimaan kiinteistökehitystä, kehittämään kiinteistön taloushallintoa sekä tuomaan toimintaan lisää vastuullisuutta.
  • Räätälöidyt ratkaisut ja sitoutunut ammattilaistiimimme palvelevat sinun parhaaksesi.
  • Palvelutarjontamme kattaa kaiken käytännön teknisistä toteutuksista strategisiin analyyseihin ja suunnitteluun.

Newsecissä palvelemme sinua kiinteistövarallisuuden johtamiseen liittyen muun muassa:

  • Kiinteistövarallisuuden hoidossa, jolloin otamme kokonaisvastuun kiinteistökohteestasi tai -salkustasi ja vastaamme vuokraustoiminnasta, ylläpidosta sekä kiinteistökehityksestä. Hoidamme myös mahdolliset transaktiot sijoitusstrategiaasi tukien. Kokonaisvaltaisen varallisuudenhoidon toteutamme yhteistyössä Property Asset Management - ja Investment Management -tiimiemme kanssa.

  • Kiinteistösijoitusstrategioissa ja -analyyseissä, joissa tarjoamme asiantuntijapalveluita markkinalähtöisen kiinteistösijoitusstrategian ja erilaisten markkina-, salkku- ja kohdetason analyysien laadintaan. Vahvuutemme on holistinen markkinatuntemus sekä monipuolinen asiantuntijatiimimme, joka tarjoaa näkemyksensä niin taloudellisesta, toiminnallisesta kuin teknisestäkin näkökulmasta. Strategisissa neuvonantoprojekteissa kokoamme aina asiantuntijoidemme joukosta parhaiten tarpeitasi vastaavan tiimin.
  • Kiinteistökehityspalveluissa, jotka sisältävät tarvittavan kokonaisuuden kehitysvaihtoehtojen analyysistä hankesuunnitteluun, budjetointiin, tilavuokraukseen ja rakennuttamiseen sekä kohteen avaukseen ja ylläpitoon. Kehitysanalyysiemme ja -toimenpiteidemme lähtökohtana on luonnollisesti ydinliiketoimintasi, jonka tueksi haemme kiinteistömarkkinoilta optimoitua kokonaisuutta. Tarjoamme kehityspalveluita sekä uudishankkeisiin sekä olemassa oleviin kiinteistöihin.

  • Investment Management -tiimimme toimii paikallisena kumppanina kiinteistösalkun hallinnoinnissa sekä muokkaamisessa yhdessä määriteltävän strategian mukaisesti koko sijoitushorisontin alusta loppuun. Yhteistyössä eri Newsecin tiimien ja asiantuntijoiden kanssa tuotamme kaikki palvelut saman katon alta. Lue lisää.

Ota yhteyttä

Miro Karttunen Managing Director, Newsec Property Asset Management Finland +358 40 193 1042