Vastuullisuus- ja sisäilmapalvelut

Meillä Newsecillä pätevöityneet asiantuntijat tarjoavat vastuullisuuteen, ympäristöön ja sisäilmaan liittyviä palveluita, muun muassa
• vastuullisuusohjelmia, joiden viitekehyksenä esimerkiksi GRI ja ISO14001 sekä vastuullisuusraportointia
• kiinteistöjen ympäristösertifiointeja (WELL, LEED, BREEAM) ja sertifioitavuusselvityksiä
• sisäilmaselvityksiä ja sisäilmatyöryhmien koordinointia.

Ympäristö- ja vastuullisuuspalveluissa asiantuntijamme tukevat kiinteistöjen ja toiminnan ympäristöasioiden kehittämisessä, raportoinnissa sekä ympäristö- ja vastuullisuusprojekteissa. Toteutamme ympäristö- ja vastuullisuusraportoinnit (esim. GRI, GRESB), ympäristö- ja vastuullisuushankkeet sekä rakennusten ympäristö- ja hyvinvointiluokitusten konsultoinnin ja projektinjohdon (WELL, LEED, BREEAM).

Sisäilma-asiantuntijamme tarjoavat tukea ja neuvontaa kiinteistön omistajille sisäilmaan liittyvissä ongelmatilanteissa. Toimimme sopimuksen mukaan kiinteistön omistajan edustajana ongelmatilanteiden selvittelyssä, johdamme tutkimus- ja korjausprojekteja, suunnittelemme ja toteutamme sisäilmaviestintää, järjestämme tiedotustilaisuuksia ja vedämme erilaisia työryhmiä. Lisäksi teemme ennaltaehkäisevää työtä kouluttamalla kiinteistöalan ammattilaisia ja ohjaamalla työpajoja esimerkiksi työpaikan sisäilmaan liittyen.

Energianhallintapalvelumme tuovat kulutusseurantaan ja teknisten managerien ammattitaitoon perustuvan osaamisen rinnalle energia-alan ammattilaisen näkemyksen ja kokemuksen. Tarjoamme tarpeidesi mukaan esimerkiksi energiakulutuksen tavoiteasetantaa ja salkkutason trendiraportointia, energiansäästötoimenpiteiden kartoitusta, budjetointia ja organisointia, aurinkoenergian konsultointia sekä energiaselvityksiä, jotka sisältävät energiantuottoarviot ja inventointikustannuslaskelmat.

  • Miksi Newsec? • Tarjoamme laaja-alaista osaamista kiinteistöjen ympäristövaikutuksien arvioimiseen ja kehitystoimenpiteiden kartoittamiseen kohti hiilineutraalia kiinteistöä.
  • • Otamme päävastuun projektien toteuttamisesta. Pätevöineet asiantuntijamme vastavat sertifiointiprojektin läpiviennistä. Tavoitteenamme on löytää tarkoituksenmukaiset ratkaisut, jotka palvelevat kiinteistön omistajan ja vuokralaisen tarpeita.
  • • Kokeneet sisäilma-asiantuntijamme toimivat kiinteistön ylläpidon ja omistajan tukena.

Ota yhteyttä

Silja Nopanen Director, Sustainability Services, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 465 5789