Case Gate8

Business Park -ja Toimitilajohtaminen

Case Gate8

Gate8 on kahdeksan toimistotalon muodostama huikea Business Park -kokonaisuus Vantaan Aviapoliksessa lentokentän kainalossa. Gate8:ssa toimii useita eri kiinteistösijoittajia, ja Business Parkiin on sijoittunut lähes 200 vuokralaisyritystä. 

Haaste

Monen käyttäjän ja usean omistajan laaja toimistokokonaisuus tarvitsee toimiakseen yhden tahon, joka huolehtii sekä omistajien että vuokralaisten tarpeista. Näihin vastaa erinomaisesti Newsecin Business Park -konsepti. Olemme hoitaneet kohteen ylläpitoa ja vuokrausta sekä johtaneet palvelujen kehittämistä menestyksekkäästi jo vuodesta 2008.

Ratkaisu

Newsec toimii omistajien edustajana laajalla palvelutarjonnalla. Päävastuu on Business Park Managerilla, joka vastaa korkeasta vuokralaistyytyväisyydestä, palvelujen johtamisesta, markkinoinnista ja vapaina olevien tilojen vuokrauksesta sekä huolehtii kohteen turvallisuudesta. Kohdetta johdetaan kuitenkin vahvalla tiimillä, jonka vastuulla ovat niin pienet käytännön asiat kuin laajat kokonaisuudetkin. Business Park Managerin tukena ja aisaparina toimii teknisestä ylläpidosta vastaava tekninen manageri. Kokonaispalvelun tuottamisessa ovat mukana myös muutostöistä vastaava projektipäällikkö sekä vuokra-, yhtiö- ja taloushallinnon asiantuntijatiimimme.

Lopputulos

Tarjoamme menestyksekästä Business Park -johtamisen palvelua, joka näkyy korkeina vuokralais- ja asiakastyytyväisyystuloksina. Solmimme vuosittain lukuisia uusia vuokrasopimuksia niin olemassa olevien vuokralaisten kuin uusienkin käyttäjien kanssa. Gate8  tarjoaa hyvät palvelut ja toimivan kokonaisuuden käyttäjäyritysten arkeen.

 

www.gate8.fi

  • Yhteenveto Kokonaisvaltainen Business Park -johtaminen
  • Sijainti Vantaa
  • Asiakas Gate8 Business Park
  • Status Käynnissä vuodesta 2008
  • Palvelut Business Park -johtaminen, ylläpidon johtaminen, vuokraus, rakennuttaminen, vuokrahallinto, yhtiöhallinto, taloushallinto, tilasuunnittelu

Yhteystiedot

Niklas Jalonen Head of Commercial Properties Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 45 319 0710