Case kauppakeskus Hertsi

Kaupallinen johtaminen, markkinoinnin ja viestinnän johtaminen, kauppakeskuksen avaus

Uuden kauppakeskus Hertsin avaus

Uusi Lähipalvelukeskus Hertsi on Helsingin erikoiskauppavetoisessa kauppakeskusmarkkinassa hyvin erilainen konsepti: lähipalvelukeskus ja arjen palveluiden keskittymä, joka tarjoaa asiakkailleen sujuvaa asiointia. Hertsissä toimivat mm. alueen suurin hypermarket Prisma, kaupungin palveluita, kattavat liikunta- ja hyvinvointipalvelut sekä vetovoimainen ravintolatarjonta.

Hertsi

Haaste

Hertsin avausajankohta oli poikkeuksellisen haastava. Keskus avattiin vuoden 2020 maaliskuussa, juuri kun koko Suomi suljettiin koronavirustilanteen vuoksi. Siitä alkoi Hertsin odotuksiin nähden hyvin erilainen ensimmäinen toimintavuosi ilman avajaisjuhlia ja asiakasvirtoja tuovia tapahtumia.

Ratkaisu

Useiden liikkeiden toimintaa sopeutettiin rajoitusten ja suositusten mukaan ja kauppakeskus oli vahvasti mukana yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa. Asiakkaiden toiveita kuunneltiin herkästi ja Hertsissä tehtiin paljon kehitystyötä ensimmäisen vuoden aikana.

Lopputulos

Haasteista huolimatta Hertsi on menestynyt vaikutusalueeseen mitoitetun konseptinsa ansioista. Liikkeet ovat saaneet kasvatettua myyntiään ja ensimmäisen vuoden aikana Hertsiin avattiin myös kahdeksan uutta vetovoimasta myymälää täydentämään konseptia. Hertsin palveluntarjonnan kasvun lisäksi myös kävijämäärät ja myynnit ovat nousseet tasaisesti. Nämä ovat upeita saavutuksia korona-aikana ja osoitus siitä, että Hertsi on vastannut alueensa palvelutarpeeseen.

Newsec vastaa Hertsin kaupallisesta manageerauksesta, markkinoinnin johtamisesta, uudisrakennussiiven vuokrauksesta sekä aiemmin rakennetun Megahertsin siiven ylläpitojohtamisesta.

  • Sijainti Herttoniemi, Helsinki
  • Asiakas eQ Liikekiinteistöt ja FIM
  • Status Käynnissä vuodesta 2019 asti
  • Palvelut Kauppakeskusjohtaminen, markkinoinnin ja viestinnän johtaminen, kauppakeskuksen avaaminen, vuokraus

Yhteystiedot

Jussi Kivitie Director, Shopping Center Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 50 420 11 46