Case Hills Business Park

Business Park -manageeraus, kiinteistökehitys, projektinjohto, markkinointi

Case Hills Business Park

Espoossa sijaitseva Hills Business Park tarjoaa eri alojen työntekijöille työtilat, jotka tukevat niin hyvinvointia kuin tuottavuuttakin ja antavat samalla mahdollisuuden myös pieniin irtiottoihin työpäivän aikana.

Haaste

Hills Business Parkin yhteiskäyttöisiä tiloja oli tarve laajentaa ja kohentaa. Emme kuitenkaan halunneet vain uutta pintaa, vaan täysin uuden konseptin, joka selkeästi parantaisi asiakaskokemusta kohteessa. Tilasuunnittelun lähtökohtana olivat viihtyvyys, rentous ja ihmisten hyvinvoinnin tukeminen työpäivän aikana sekä verkostoitumisen ja spontaanien kohtaamisten mahdollistaminen.

Ratkaisu

Me Newsecillä suunnittelimme ja toteutimme Hills Business Parkiin näyttävät, hyvinvointia tukevat wellness-tilat yhdessä usean yhteistyökumppanin kanssa. Uudistetun kuntosalin lisäksi kiinteistö sai uuden, kattavasti varustellun ryhmäliikuntatilan sekä yhteisöllisyyttä ja verkostoitumista tukevan viihtyisän kahvila- ja lounge-alueen, johon voi tulla virkistäytymään työnteon lomassa tai pitämään vaikkapa vapaamuotoisen tiimipalaverin. Koko projekti toteutettiin omistajalle jouhevana ja selkeänä palvelukokonaisuutena.

Hills Business Park

Lopputulos

Tilaprojektin tuoma muutos oli dramaattinen. Projektin avulla kohteeseen saatiin kaivatut viihtyisät, monikäyttöiset ja olohuonemaiset yhteiset tilat. Kahvila- ja lounge-alue tarjoaa täydelliset tilat pieneen irtiottoon työnteon lomassa, vaikkapa biljardipöydän ääressä. Ryhmäliikuntatilat ja kuntosali ovat saaneet positiivista palautetta monipuolisuudestaan ja viihtyisyydestään. Kirsikkana kakun päällä on vielä tilava aurinkoterassi, jossa voi kesällä myös tehdä töitä tai viettää virkistävän tauon.

– Olemme tyytyväisiä Newsecin uutta luovaan otteeseen ja tarmoon hakea ratkaisuja, joilla parannetaan vuokralaisten hyvinvointia, kertoo Mikko Kimpi Niam Nordic VI:stä.

  • Yhteenveto Business Park -kohteen yleisten tilojen facelift-projekti
  • Sijainti Mankkaa, Espoo
  • Asiakas Niam Nordic VI
  • Status Projekti toteutettiin syksyllä 2019
  • Palvelut Business Park -manageeraus, kiinteistökehitys, projektinjohto, markkinointi

Ota yhteyttä

Niklas Jalonen Head of Commercial Properties Management, Newsec Property Asset Management in Finland +358 45 319 0710